Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Next-Gen GTA V!

Έρχεται το Νοέμβριο για PS4/Xbox One και αργότερα για PC Όπως ανακοίνωσε η Rockstar, η πολυαναμενώμενη Next-Gen έκδοση του GTA V, αναμένεται να έρθει το Νοέμβριο για PS4/Xbox One, ενώ η έκδοση για PC, θα έρθει τον Ιανουάριο του 2015. Σύμφωνα με την Rockstar, η Next-Gen έκδοση δεν αποτελεί ένα απλό Port, αλλά ένα ολοκληρωμένο Remaster με πάρα πολλές βελτιώσεις και προσθήκες. Νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, βελτιωμένα γραφικά, περισσότεροι παίκτες στο GTA Online και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται ν’ακολουθήσει και η δημοσίευση του πρώτου Trailer της Next-Gen έκδοσης, το οποίο περιμένουμε πως και πως. Το GTA […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Έρχεται το Νοέμβριο για PS4/Xbox One και αργότερα για PC

gs-gtav

Όπως ανακοίνωσε η Rockstar, η πολυαναμενώμενη Next-Gen έκδοση του GTA V, αναμένεται να έρθει το Νοέμβριο για PS4/Xbox One, ενώ η έκδοση για PC, θα έρθει τον Ιανουάριο του 2015.

Σύμφωνα με την Rockstar, η Next-Gen έκδοση δεν αποτελεί ένα απλό Port, αλλά ένα ολοκληρωμένο Remaster με πάρα πολλές βελτιώσεις και προσθήκες.

Νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, βελτιωμένα γραφικά, περισσότεροι παίκτες στο GTA Online και η λίστα δεν έχει τελειωμό!

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται ν’ακολουθήσει και η δημοσίευση του πρώτου Trailer της Next-Gen έκδοσης, το οποίο περιμένουμε πως και πως.

Το GTA V, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One, με την έκδοση για PC να ακολουθεί στις 27 Ιανουαρίου του 2015.

Περισσότερα νέα για το GTA V