Αλλαγές σε δύο κάρτες του Hearthstone

Nerf σε Leeroy Jenkins και Starving Buzzart Mε ανακοίνωσή της στο battlenet, η Blizzard γνωστοποιεί πως στο patch του Hearthstone στις 22 Σεπτεμβρίου, οι δύο δημοφιλείς κάρτες Leeroy Jenkins και Starving Buzzart θα υποστούν αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα, η κάρτα Leeroy Jenkins (εμπνευσμένη από αυτήν την πράξη ηρωισμού ή βλακείας) είναι μια neutral Legendary κάρτα η οποία μπορεί να επιτεθεί στον αντίπαλο με το που παιχτεί και προκαλεί 6 damage. Σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος σε mana (μόλις 4) χρησιμοποιείται πολύ σε τακτικές που σκοπεύουν να αποτελειώσουν τον αντίπαλο σε έναν μόνο γύρο χωρίς καν να υπάρχουν κάρτες στο ταμπλό. Από […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Nerf σε Leeroy Jenkins και Starving Buzzart

ανακοίνωσή της στο battlenet, η Blizzard γνωστοποιεί πως στο patch του Hearthstone στις 22 Σεπτεμβρίου, οι δύο δημοφιλείς κάρτες Leeroy Jenkins και Starving Buzzart θα υποστούν αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η κάρτα Leeroy Jenkins (εμπνευσμένη από αυτήν την πράξη ηρωισμού ή βλακείας) είναι μια neutral Legendary κάρτα η οποία μπορεί να επιτεθεί στον αντίπαλο με το που παιχτεί και προκαλεί 6 damage.

Σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος σε mana (μόλις 4) χρησιμοποιείται πολύ σε τακτικές που σκοπεύουν να αποτελειώσουν τον αντίπαλο σε έναν μόνο γύρο χωρίς καν να υπάρχουν κάρτες στο ταμπλό. Από το καινούριο patch και έπειτα το κόστος της κάρτας θα είναι 5 mana, κάτι που, όπως πιστεύουν οι developers, θα αποτρέψει το θανατηφόρο combo.

 leeroy_jenkins

‘ Το να αγωνίζεσαι για έλεγχο του ταμπλό και οι μάχες μεταξύ των minions κάνουν το Hearthstone μια πολύ πιο απολαυστική εμπειρία ‘ γράφει στην ανακοίνωση ο community manager Zeriyah. ‘ Αλλά το να δέχεσαι 20+ damage σε έναν γύρο δεν είναι ούτε διασκεδαστικό ούτε διαδραστικό. Αυτό συνέβαινε όταν η Lerroy Jenkins συνδυάζονταν με άλλες κάρτες όπως οι Power Overwhelming, Faceless Manipulator, Cold Blood, Shadowstep, και Unleash the Hounds, μεταξύ άλλων ‘ , συνεχίζει ο Zeriyah.

Η δεύτερη κάρτα που θα υποστεί μεταβολή είναι η Starving Buzzart, μία κάρτα για τον Hunter η οποία με 2 mana, επιτρέπει στον παίκτη να τραβάει μία κάρτα για κάθε beast που κατεβάζει και έχει 2 Attack και 1 Health. Πλέον η κάρτα αυτή θα κοστίζει 4 mana και θα έχει 3 Attack και 2 Health. ‘ O αριθμός των καρτών που μπορεί συνολικά να τραβήξει ο Hunter από το Starving Buzzart είναι υπερβολικός για το χαμηλό κόστος του. Η αλλαγή αυτή θα επιτρέψει στον αντίπαλο να αντιδράσει τόσο στο Starving Buzzart όσο και στις κάρτες που θα τραβάει ο Hunter από αυτό ‘ , εξηγεί η ανακοίνωση.

starving_buzzart

Παρ’ όλο που οι παραπάνω αλλαγές θα επιφέρουν γκρίνια, η Blizzard έχει πολύ μεγάλη βάση δεδομένων όσον αφορά το πως παίζουν οι παίκτες, τα πιο δημοφιλή combo και λοιπά στοιχεία όπως χαρακτηριστικά, καταλήγει η ανακοίνωση

‘ Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αλλαγές στο balance του Hearthstone, μόνο όταν νιώθουμε πως αυτές είναι απαραίτητες ώστε να αυξηθεί η ποικιλία καρτών που εμφανίζονται σε όλα τα επίπεδα παιχνιδιού και κάνουν το Hearthstone ένα πιο απολαυστικό και διαδραστικό παιχνίδι για όλους ‘ .

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft