Αλλαγές στο Hyrule Warriors

Θα μοιάζει πιο πολύ στα Dynasty Warriors παρά στα Zelda Όπως αποκάλυψε η Nintendo, το επερχόμενο Hyrule Warriors για το Wii U, είχε αρχικά σχεδιαστεί με το σκεπτικό των παιχνιδιών της γνωστής σειράς Legend of Zelda. Το Hyrule Warriors θα είχε ένα ορισμένο σετ χαρακτήρων και περιορισμένο αριθμό boss battles, οι οποίες θα λάμβαναν χώρα σε dungeons και όχι στον εξωτερικό κόσμο του παιχνιδιού, όπως εξηγεί στην συνέντευξή του στο nintendolife ο υπεύθυνος της σειράς Zelda, Eiji Aonuma. Όμως ο Shingeru Miyamoto (σχεδιαστής μεταξύ άλλων των Mario και Donkey Kong), πίστευε πως το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι πιο πιστό […]

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Θα μοιάζει πιο πολύ στα Dynasty Warriors παρά στα Zelda

gs-HyruleWarriors

Όπως αποκάλυψε η Nintendo, το επερχόμενο Hyrule Warriors για το Wii U, είχε αρχικά σχεδιαστεί με το σκεπτικό των παιχνιδιών της γνωστής σειράς Legend of Zelda.

Το Hyrule Warriors θα είχε ένα ορισμένο σετ χαρακτήρων και περιορισμένο αριθμό boss battles, οι οποίες θα λάμβαναν χώρα σε dungeons και όχι στον εξωτερικό κόσμο του παιχνιδιού, όπως εξηγεί στην συνέντευξή του στο nintendolife ο υπεύθυνος της σειράς Zelda, Eiji Aonuma.

Όμως ο Shingeru Miyamoto (σχεδιαστής μεταξύ άλλων των Mario και Donkey Kong), πίστευε πως το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι πιο πιστό στην σειρά Dynasty Warriors στην οποία και βασίζεται, παρά στα Zelda.

‘ Όταν ο Hayashi (σ.σ υπεύθυνος της Team Ninja) με πλησίασε, ήθελε να κάνει ένα παιχνίδι πιο κοντά στα Zelda από ότι στα Dynasty Warriors ‘, εξηγεί στην συνέντευξη ο Aonuma. ‘ Παρ΄ όλα ταύτα, ήρθε ο κύριος Miyamoto και εξοργισμένος είπε ‘ Όχι, αυτό που κάνουμε εδώ είναι να μετατρέψουμε το Zelda σε μια εμπειρία Dynast Warriors ‘ .

‘ Έρχονταν σε αντίθεση με την αρχική ιδέα του Hayiashi, ο οποίος προσέθετε στοιχεία των Dynasty Warriors στην σειρά Ζelda. Εν τέλη έγινε το αντίθετο, έπειτα από την καθοδήγηση του Miyamoto ‘ . Πέραν τούτου έχουν διατηρηθεί συγκεκριμένα στοιχεία του κόσμου του Zelda στο Hyrule Warriors, έτσι ώστε να μην ξενίσει τους οπαδούς της σειράς.

‘ Ένα από τα πράγματα που απαιτούνται σε ένα παιχνίδι Zelda πιστεύω είναι, για παράδειγμα, τα loading scenes, όπως στο πρώτο scene όπου βρίσκεσαι μπροστά σε ένα μπαούλο και έχεις τον Link – ή οποιονδήποτε- να σηκώνει το αντικείμενο από μέσα ‘ , προσθέτει ο Aonuma. ‘ Διαπιστώσαμε όμως πως αυτό δεν αρκούσε, οπότε καταλήξαμε να βάζουμε όλο και περισσότερα στοιχεία των Zelda, όπως για παράδειγμα ηχητικά εφέ και animations τα οποία είναι γνωστά στον κόσμο ‘ .

Το Hyrule Warriors αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για Wii U.

Δείτε επίσης ποια άλλα παιχνίδια αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως ανακοινώθηκαν στην Gamescom 2014

Περισσότερα νέα για το Zelda