Νέο Trailer για το NBA Live 15

Μας παρουσιάζει τα Visuals του παιχνιδιού Η ΕΑ Sports δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το επερχόμενο NBA Live 15. Στο Trailer βλέπουμε τα πλήρως ανανεωμένα γραφικά του παιχνιδιού και κάποια από τα νέα Animations. Σύμφωνα με την ΕΑ, το NBA Live 15 έχει τα καλύτερα μοντέλα παικτών στην ιστορία της σειράς, ενώ τα νέα Animations είναι τριπλάσια από το NBA Live 14, προσφέροντας τεράστια ποικιλία κινήσεων.  Στο εξώφυλλο φιγουράρει ο χαρισματικός Point Guard των Portland Trail Blazers, Damian Lillard, που είναι και ο πρωταγωνιστής του νέου Trailer. Το Trailer έχει γίνει Render με την Real-time μηχανή γραφικών του NBA Live […]

Μας παρουσιάζει τα Visuals του παιχνιδιού

gs-nbalive15

Η ΕΑ Sports δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το επερχόμενο NBA Live 15. Στο Trailer βλέπουμε τα πλήρως ανανεωμένα γραφικά του παιχνιδιού και κάποια από τα νέα Animations.

Σύμφωνα με την ΕΑ, το NBA Live 15 έχει τα καλύτερα μοντέλα παικτών στην ιστορία της σειράς, ενώ τα νέα Animations είναι τριπλάσια από το NBA Live 14, προσφέροντας τεράστια ποικιλία κινήσεων. 

Στο εξώφυλλο φιγουράρει ο χαρισματικός Point Guard των Portland Trail Blazers, Damian Lillard, που είναι και ο πρωταγωνιστής του νέου Trailer. Το Trailer έχει γίνει Render με την Real-time μηχανή γραφικών του NBA Live 15.

Ο νέος τίτλος της μπασκετικής σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 στις αρχές Οκτωβρίου.

Δείτε το Trailer: