Στις 16 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του ArcheAge!

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Trion Η Trion Worlds με αφορμή την PAX 2014, αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ArcheAge. Ο κόσμος της Erenor πρόκειται να περάσει από 3 στάδια μέχρι και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, που έχει οριστεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Τα στάδια έχουν ως εξής: Open Beta – 4 Σεπτεμβρίου έως 8 Σεπτεμβρίου  HeadStart –  9 Σεπτεμβρίου έως 12 Σεπτεμβρίου Launch – 16 Σεπτεμβρίου  Όσοι αγοράσουν κάποιο από τα Founder’s Pack, πρόκειται να έχουν ένα προβάδισμα 4 ημερών από τους υπόλοιπους και η πρόοδος των χαρακτήρων τους θα αποθηκευτεί και για το επίσημο Launch του παιχνιδιού. Μέχρι να ξεκινήσει […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Trion

gs-archeage1

Η Trion Worlds με αφορμή την PAX 2014, αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ArcheAge. Ο κόσμος της Erenor πρόκειται να περάσει από 3 στάδια μέχρι και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, που έχει οριστεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Τα στάδια έχουν ως εξής:

  1. Open Beta – 4 Σεπτεμβρίου έως 8 Σεπτεμβρίου 
  2. HeadStart –  9 Σεπτεμβρίου έως 12 Σεπτεμβρίου
  3. Launch – 16 Σεπτεμβρίου 

Όσοι αγοράσουν κάποιο από τα Founder’s Pack, πρόκειται να έχουν ένα προβάδισμα 4 ημερών από τους υπόλοιπους και η πρόοδος των χαρακτήρων τους θα αποθηκευτεί και για το επίσημο Launch του παιχνιδιού.

Μέχρι να ξεκινήσει η Open Beta, μπορείτε να βρείτε το Preview του Gamespace.gr για το ArcheAge, εδώ. Μείνετε συντονισμένοι καθώς ετοιμάζουμε διάφορα καλούδια για την Open Beta! 

Περισσότερα νέα για το Archeage