Έρχεται ανανέωση του patcher και της αρχικής σελίδας στο League of Legends

Την επόμενη εβδομάδα και στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιήσουμε τα πρώτα βήματα μιας εκτενούς και διαρκούς διαδικασίας ανανέωσης της εφαρμογής. Οι οπτικές αλλαγές στο πρόγραμμα ενημέρωσης και στη σελίδα προορισμού της εφαρμογής που σας δείξαμε πρόσφατα στον PBE έρχονται στη ζωντανή εμπειρία του παιχνιδιού, μαζί με ορισμένες θεμελιώδεις αλλαγές στην τεχνολογία της εφαρμογής. Όταν αναφερόμαστε στην «εφαρμογή», εννοούμε την τεχνολογία που υποστηρίζει την εμπειρία σας πριν από την έναρξη του αγώνα. Κάθε σας αλληλεπίδραση κατά την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα βασίζεται σε μια σειρά από αλληλοσυνδεόμενα συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι, όταν κάνουμε αλλαγές, η σταθερότητα του League είναι […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Την επόμενη εβδομάδα και στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιήσουμε τα πρώτα βήματα μιας εκτενούς και διαρκούς διαδικασίας ανανέωσης της εφαρμογής. Οι οπτικές αλλαγές στο πρόγραμμα ενημέρωσης και στη σελίδα προορισμού της εφαρμογής που σας δείξαμε πρόσφατα στον PBE έρχονται στη ζωντανή εμπειρία του παιχνιδιού, μαζί με ορισμένες θεμελιώδεις αλλαγές στην τεχνολογία της εφαρμογής.

patcher-landingscreen-vu-articlebanner_no_launch_text_0

Όταν αναφερόμαστε στην «εφαρμογή», εννοούμε την τεχνολογία που υποστηρίζει την εμπειρία σας πριν από την έναρξη του αγώνα. Κάθε σας αλληλεπίδραση κατά την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα βασίζεται σε μια σειρά από αλληλοσυνδεόμενα συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι, όταν κάνουμε αλλαγές, η σταθερότητα του League είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, χωρίς καμία εξαίρεση.

Έτσι, όταν επιλέγουμε τους επόμενους στόχους μας για ανανέωση ανάλογα με το πόσο σημαντικοί είναι για τη σταθερότητα της εφαρμογής. Η ενημέρωση της εμφάνισης και της αίσθησης του προγράμματος ενημέρωσης και της σελίδας προορισμού της εφαρμογής μάς επιτρέπει να προσθέσουμε νέα τεχνολογία, να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους και να σας προσφέρουμε μερικά πολύ ωραία πράγματα.

Οι πρώτες αλλαγές θα είναι κάποια βασικά σημεία, τα οποία θα μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε την ενημέρωση κι άλλων συστημάτων. Στην πορεία, θα συνεχίσουμε να ρυθμίζουμε και να βελτιώνουμε την εμπειρία του παιχνιδιού πριν από την έναρξη του αγώνα. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα νέα γραφικά που θα δείτε στο πρόγραμμα ενημέρωσης και στη σελίδα προορισμού της εφαρμογής.

client_launcher_1_EL

client_launcher_2_EL

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends