Νέες πληροφορίες για το Halo Channel

Αποκαλύφθηκαν από τον Executive Producer της 343 Industries, Kiki Wolfkill   Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft, στην Gamescom 2014, η 343 Industries παρουσίασε μία νέα πλατφόρμα για τους Fan του Halo, το Halo Channel. Λίγες μέρες αργότερα, ο Executive Producer της 343 Industries, Kiki Wolfkill, μιλάει για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από το Halo Channel. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 343 ήθελε να δημιουργήσει ένα ενιαίο ‘οικοσύστημα’ στο οποίο όλοι οι fan του Halo, θα μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα μαζί και να επιβραβεύονται γι’αυτό. Συγκεκριμένα: ‘ Όταν φτάσετε στο τέλος μίας σειράς, […]

Αποκαλύφθηκαν από τον Executive Producer της 343 Industries, Kiki Wolfkill

 gamespace.gr-halo-channel-logo

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft, στην Gamescom 2014, η 343 Industries παρουσίασε μία νέα πλατφόρμα για τους Fan του Halo, το Halo Channel. Λίγες μέρες αργότερα, ο Executive Producer της 343 Industries, Kiki Wolfkill, μιλάει για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από το Halo Channel.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 343 ήθελε να δημιουργήσει ένα ενιαίο ‘οικοσύστημα’ στο οποίο όλοι οι fan του Halo, θα μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα μαζί και να επιβραβεύονται γι’αυτό. Συγκεκριμένα:

‘ Όταν φτάσετε στο τέλος μίας σειράς, θα σας δείχνει όσα πράγματα έχετε βιώσει και ξεκλειδώσει. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού, είναι η επιβράβευση σας για όσα έχετε συνεισφέρει στο κανάλι και στο οικοσύστημα. Για παράδειγμα, παρακολουθώντας το Halo: Nightfall, θα ξεκλειδώσετε διάφορα πράγματα, τα οποία θα βρείτε στην Master Chief Collection, στη Beta του Halo 5 αλλά και στο Halo 5: Guardians. ‘

Το Halo Channel θα είναι διαθέσιμο στις 11 Νοεμβρίου για Xbox One, Windows Phone 8.1 και Windows 8.1. Η Master Chief Collection θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το Xbox One, ενώ το Halo 5: Guardians αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

Δείτε το Trailer του Halo Channel: