League of Legends Stories: Annie

Άνι, το Τέκνο του Σκότους Λίγο καιρό πριν από την ίδρυση του Πρωταθλήματος, υπήρχαν αρκετοί αντιφρονούντες στην πόλη-κράτος της Νόξους που δεν συμφωνούσαν με τις ανήθικες πρακτικές του Συμβουλίου της πόλης. Το Συμβούλιο είχε μόλις καταστείλει μια απόπειρα πραξικοπήματος από τον Πρίγκιπα Ρασκάλιον ο οποίος είχε ανακηρύξει τον εαυτό του ως νόμιμο διάδοχο. Το γεγονός τρόμαξε τους αξιωματούχους της πόλης, οι οποίοι έλαβαν σκληρά μέτρα για την πρόληψη οποιασδήποτε άλλης μορφής αντίστασης ενάντια στη νέα κυβέρνηση. Η μεγαλύτερη απειλή για το καθεστώς της Νόξους ήταν το Γκρίζο Τάγμα, μια ομάδα μάγων που ζητούσε την ειρήνη προκειμένου να έχει την άνεση […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Άνι, το Τέκνο του Σκότους

Annie_0

Λίγο καιρό πριν από την ίδρυση του Πρωταθλήματος, υπήρχαν αρκετοί αντιφρονούντες στην πόλη-κράτος της Νόξους που δεν συμφωνούσαν με τις ανήθικες πρακτικές του Συμβουλίου της πόλης. Το Συμβούλιο είχε μόλις καταστείλει μια απόπειρα πραξικοπήματος από τον Πρίγκιπα Ρασκάλιον ο οποίος είχε ανακηρύξει τον εαυτό του ως νόμιμο διάδοχο. Το γεγονός τρόμαξε τους αξιωματούχους της πόλης, οι οποίοι έλαβαν σκληρά μέτρα για την πρόληψη οποιασδήποτε άλλης μορφής αντίστασης ενάντια στη νέα κυβέρνηση. Η μεγαλύτερη απειλή για το καθεστώς της Νόξους ήταν το Γκρίζο Τάγμα, μια ομάδα μάγων που ζητούσε την ειρήνη προκειμένου να έχει την άνεση να μελετήσει τη σκοτεινή μαγεία. Οι ηγέτες αυτής της ομάδας ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι: Ο Γκρεγκόρι Χαστούρ, γνωστός ως ο Γκρίζος Δαιμονολόγος και η γυναίκα του Αμολίν, η Μάγισσα της Σκιάς. Οι δυο τους οργάνωσαν μια μαζική έξοδο όλων των μάγων και άλλων διανοούμενων από τη Νόξους και ίδρυσαν τη δική τους αποικία πέρα από το Μεγάλο Φράγμα στις παρυφές των Περιοχών του Βουντού. Αν και τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, η αποικία του Γκρίζου Τάγματος ευδοκίμησε και αναπτύχθηκε σε μια περιοχή που πολλοί άλλοι θα είχαν αποτύχει.

Annie_1

Αρκετά χρόνια μετά την έξοδο, ο Γκρεγκόρι και η Αμολίν έκαναν ένα παιδί: την Άνι. Από πολύ νωρίς, οι γονείς της Άνι είχαν καταλάβει ότι η κόρη τους ήταν διαφορετική. Σε ηλικία δύο ετών, η Άνι κατάφερε να μαγέψει μια αρκούδα της σκιάς – ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα που κατοικούσαν στα απολιθωμένα δάση γύρω από την αποικία – αναγκάζοντάς την να τη συνοδεύει παντού σαν κατοικίδιο. Ακόμα και σήμερα, η Άνι έχει πάντα στο πλευρό της τον αρκούδο της τον »Τίμπερζ», κουβαλώντας τον μαζί της σαν να ήταν παιχνίδι. Ο συνδυασμός των δυνάμεων των γονιών της και της καταραμένης γης στην οποία γεννήθηκε, είχε ως αποτέλεσμα να αναπτύξει αυτό το μικρό κοριτσάκι εκπληκτικές μαγικές ικανότητες. Αυτό το κοριτσάκι είναι πλέον ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες του League of Legends, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων δυνάμεων του κόσμου – ακόμα και της Νόξους, της πόλης που θα εξόριζε τους γονείς της αν δεν είχαν προλάβει να φύγουν με δική τους πρωτοβουλία.

Annie_5

»Η Άνι είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ήρωες που πολέμησαν ποτέ στις Αρένες της Δικαιοσύνης. Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ ποιες θα είναι οι δυνατότητές της όταν ενηλικιωθεί».
— Επίτροπος Κίρστα Μαντρέικ

Πηγή: http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/

Περισσότερα νέα για το League of Legends