Καλώς ορίσατε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends του 2014 πλησιάζει. Οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου θα ριχτούν στη μάχη για το Κύπελλο του Επικαλεστή. Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει τα επαγγελματικά πρωταθλήματα των διαφόρων περιοχών, μπορείτε να μάθετε τα πάντα με αυτόν τον χρήσιμο οδηγό. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πληροφορίες για το τουρνουά και τις μεταδόσεις!   Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Προς τι όλος αυτός ο σαματάς; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends είναι ένα ετήσιο τουρνουά, το οποίο θα μπορούσαμε να το διαχωρίσουμε σε τρεις ξεχωριστές φάσεις. Ξεκινάμε με τους Περιφερειακούς, οι οποίοι ξεκινούν στις 7 Αυγούστου και […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends του 2014 πλησιάζει. Οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου θα ριχτούν στη μάχη για το Κύπελλο του Επικαλεστή. Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει τα επαγγελματικά πρωταθλήματα των διαφόρων περιοχών, μπορείτε να μάθετε τα πάντα με αυτόν τον χρήσιμο οδηγό. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πληροφορίες για το τουρνουά και τις μεταδόσεις!

worlds1280

 

Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα;

Προς τι όλος αυτός ο σαματάς; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends είναι ένα ετήσιο τουρνουά, το οποίο θα μπορούσαμε να το διαχωρίσουμε σε τρεις ξεχωριστές φάσεις. Ξεκινάμε με τους Περιφερειακούς, οι οποίοι ξεκινούν στις 7 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 7 Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν συνολικά έξι Περιφερειακά τουρνουά, ένα για κάθε ένα από τα πέντε βασικά πρωταθλήματα, καθώς και το τουρνουά International wildcard. Κάθε περιφέρεια έχει το δικό της σύστημα πρόκρισης σε αυτό το στάδιο του τουρνουά.
Η δεύτερη φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ονομάζεται Όμιλοι και φέτος θα διεξαχθούν στην Ταϊπέι της Ταϊβάν και τη Σιγκαπούρη. Σε αυτό το στάδιο, οι δύο ή τρεις κορυφαίες ομάδες (αναλόγως της περιφέρειας) συναγωνίζονται σε ένα τουρνουά με δομή ομίλων. Υπάρχουν συνολικά τέσσερις όμιλοι (με τέσσερις ομάδες σε κάθε όμιλο), οι οποίοι σχηματίζονται βάσει αντιστοίχισης από τη φάση των Περιφερειακών, καθώς και βάσει ενός συστήματος τυχαίας τοποθέτησης, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις αρχές Αυγούστου.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αν αναρωτηθήκατε ποτέ, «Ποιος θα κέρδιζε μια μάχη: Οι Fnatic ή οι Taipei Assassins;», η φάση των Ομίλων είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πάρετε την απάντησή σας. (Σημείωση: Πρόκειται για υποθετικό σενάριο… δεν εγγυόμαστε ότι κάποια από τις δύο ομάδες θα φτάσει στους Ομίλους, πόσω μάλλον ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες.) Θα έχουμε μια πιο λεπτομερή ανάλυση του τι να περιμένετε από τη φάση των Ομίλων–συμπεριλαμβανομένων των ομάδων που θα αγωνιστούν, των αντιπάλων και των ωρών των παιχνιδιών–σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
Στη Φάση Ομίλων μπαίνουν δεκαέξι ομάδες, αλλά μόνο οι οκτώ προκρίνονται. Η κορυφαία φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Κορέα, την πατρίδα των επαγγελματικών eSports. Η φάση των νοκ άουτ αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου και θα κορυφωθεί στις 19 Οκτωβρίου, όταν οι δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου θα μεταβούν στο στάδιο Sangam της Σεούλ, για να αγωνιστούν για το Κύπελλο του Επικαλεστή και το χρηματικό έπαθλο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν τη φάση του τουρνουά.

 

Ποιο είναι το διακύβευμα;

Περισσότερα από 2.000.000$ ως έπαθλα, με τους νικητές να μοιράζονται 1.000.000$. Η δεύτερη θέση παίρνει 250.000$ και η τρίτη και τέταρτη 150.000$. Όλες οι ομάδες που θα παίξουν στη φάση των ομίλων θα κερδίσουν κάποιο χρηματικό έπαθλο. Οι νικητές θα έχουν επίσης την τιμή το όνομά τους να χαραχθεί στο Κύπελλο.

 

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Σύντομα θα μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις εκδηλώσεις! (Συμβουλή: Αν σας αρέσουν οι τελικοί του LCS Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής, σας συνιστούμε να κοιτάξετε στην PAX Prime και την Gamescom αντίστοιχα.)
Θέλετε να ζήσετε όλη τη δράση στο διαδίκτυο; Προσθέστε τη διεύθυνση lolesports.com ως σελιδοδείκτη για να μην χάσετε λεπτό, καθώς έχουμε μια νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία μετάδοση ροής για τη φάση των Ομίλων και μετά. Αλλά μπορείτε και να συνδεθείτε στην υπηρεσία μετάδοσης ροής της επιλογής σας–Twitch, Azubu, YouTube, telescope–για να απολαύσετε όλη τη δράση. Θα δημοσιεύσουμε το πλήρες πρόγραμμα για κάθε φάση του τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων των ζευγαριών και των ωρών έναρξης, στη σελίδα μας με την ευφάνταστη ονομασία Χρονοδιάγραμμα.
Πέρα από την παρακολούθηση των αγώνων, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Bracketology του Lolesports. Εδώ, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις ομάδες και να διαλέξετε ποια θεωρείτε ότι θα κερδίσει σε κάθε αγώνα. Θεωρείτε ότι μπορείτε να μαντέψετε το αποτέλεσμα του τουρνουά; Αποδείξτε το στις 8 Σεπτεμβρίου που αρχίζει ο διαγωνισμός Bracketology.

 

Πότε θα διεξαχθεί;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων, δείτε τη σελίδα χρονοδιαγράμματος. Μένετε στο δυτικό ημισφαίριο; Λοιπόν, αν δεν τα πάτε καλά με το ξενύχτι, θα διαθέτουμε, επίσης, ένα αρχείο βίντεο κατ’ απαίτηση για κάθε αγώνα, καθώς και επαναλήψεις της ζωντανής εκδήλωσης.

Πηγή: http://eune.leagueoflegends.com/

Περισσότερα νέα για το League of Legends