Νέο Expansion για το Diablo 3 (;)

Διέρρευσε εικόνα με την ημερομηνία ανακοίνωσης Σύμφωνα με την εικόνα που αυτή τη στιγμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κατά τη διάρκεια της BlizzCon τον Νοέμβριο, η Blizzard πρόκειται ν’ αποκαλύψει το νέο expansion του Diablo 3, εν ονόματι Sword of Wisdom. Η εικόνα αυτή έχει αποσταλεί σε διάφορα γνωστά μέσα, αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο από τον τίτλο του νέου expansion. Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο λοιπόν, όπου λογικά θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του νέου expansion. Στις 19 Αυγούστου, πρόκειται να κυκλοφορήσει η Ultimate Evil Edition του Diablo 3 και θα περιλαμβάνει και το expansion Reaper of […]

Publisher
 
Developer
 

Διέρρευσε εικόνα με την ημερομηνία ανακοίνωσης

gs-diablo3-swordofwisdom1

Σύμφωνα με την εικόνα που αυτή τη στιγμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κατά τη διάρκεια της BlizzCon τον Νοέμβριο, η Blizzard πρόκειται ν’ αποκαλύψει το νέο expansion του Diablo 3, εν ονόματι Sword of Wisdom.

Η εικόνα αυτή έχει αποσταλεί σε διάφορα γνωστά μέσα, αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο από τον τίτλο του νέου expansion. Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο λοιπόν, όπου λογικά θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του νέου expansion.

Στις 19 Αυγούστου, πρόκειται να κυκλοφορήσει η Ultimate Evil Edition του Diablo 3 και θα περιλαμβάνει και το expansion Reaper of Souls. Η Ultimate Evil Edition, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One.

Περιμένουμε την γνώμη σας στα σχόλια!

Περισσότερα νέα για το Diablo 3: Sword of Wisdom