Ενημέρωση Ήρωα: Sona

Sona: Κυρίαρχος της Μουσικής Με τρεις σημαντικές ενημερώσεις γραφικών, μηχανεύοντας, δηλητηριάζοντας και αψηφώντας το θάνατο στο δρόμο προς το Φαράγγι, έφτασε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στις επερχόμενες προσανατολισμένες στον τρόπο παιχνιδιού αλλαγές μας! Μιλάμε για τη Σόνα, έναν ήρωα που το κιτ του τον καθιστούσε έναν από τους πιο παθητικούς ήρωες στο Φαράγγι… πέραν της υπέρτατης του που αλλάζει το παιχνίδι. Θα εξηγήσουμε πλήρως το λόγο της ενημέρωσης αργότερα, αλλά πρώτα ας δούμε μια πλήρη ανάλυση των νέων Ικανοτήτων της και των σκοπούμενων βασικών στυλ παιχνιδιού της, για να έχετε μια αίσθηση του πώς την ενημερώνουμε. Ικανότητες http://news.cdn.leagueoflegends.com/public/images/srew/video/sonapassive.webm […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Sona: Κυρίαρχος της Μουσικής

Sona_Splash_reveal

Με τρεις σημαντικές ενημερώσεις γραφικών, μηχανεύοντας, δηλητηριάζοντας και αψηφώντας το θάνατο στο δρόμο προς το Φαράγγι, έφτασε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στις επερχόμενες προσανατολισμένες στον τρόπο παιχνιδιού αλλαγές μας! Μιλάμε για τη Σόνα, έναν ήρωα που το κιτ του τον καθιστούσε έναν από τους πιο παθητικούς ήρωες στο Φαράγγι… πέραν της υπέρτατης του που αλλάζει το παιχνίδι. Θα εξηγήσουμε πλήρως το λόγο της ενημέρωσης αργότερα, αλλά πρώτα ας δούμε μια πλήρη ανάλυση των νέων Ικανοτήτων της και των σκοπούμενων βασικών στυλ παιχνιδιού της, για να έχετε μια αίσθηση του πώς την ενημερώνουμε.

Ικανότητες

Παθητική: Χορδή της Δύναμης

Sona_Icon_Passive1_256

Αφού εξαπολύσει τρεις βασικές Ικανότητες, η επόμενη Βασική επίθεση της Σόνα προκαλεί επιπλέον Μαγική Ζημιά και ασκεί μια επίδραση βάσει του τραγουδιού που έπαιξε τελευταίο.

Q: Ύμνος στην Τόλμη

Sona_Icon_Q1_256

Η Σόνα παίζει μια μελωδία που προκαλεί Μαγική Ζημιά στους δύο πιο κοντινούς εχθρούς. Επιπλέον, η Σόνα δημιουργεί για μικρό χρονικό διάστημα μια Αύρα γύρω της που ενδυναμώνει αυτήν και τους συμμάχους της, ενισχύοντας την επόμενη Βασική επίθεσή τους με επιπλέον Μαγική Ζημιά. Η επισήμανση ενός συμμάχου με την Αύρα αυξάνει τη διάρκειά της για σύντομο χρονικό διάστημα.

Χορδή της Δύναμης – Η Χορδή της Δύναμης του Ύμνου στην Τόλμη προκαλεί ακόμα περισσότερη Μαγική Ζημιά.

W: Άρια της Επιμονής

Sona_Icon_W1_256

Η Σόνα εκτελεί έναν τόνο που θεραπεύει την ίδια και τον πιο πληγωμένο κοντινό σύμμαχο ήρωα. Επιπλέον, η Σόνα δημιουργεί μια Αύρα γύρω της που προστατεύει αυτήν και τους συμμάχους της για μικρό χρονικό διάστημα. Η επισήμανση ενός συμμάχου με την Αύρα αυξάνει τη διάρκειά της για σύντομο χρονικό διάστημα.

Χορδή της Δύναμης – Η Χορδή της Δύναμης της Άριας της Επιμονής μειώνει για μικρό χρονικό διάστημα τη Ζημιά που προκαλεί ο στόχος.

E: Τραγούδι της Επιτάχυνσης

Sona_Icon_E1_256

Η Σόνα παίζει ένα τραγούδι που επιταχύνει την Ταχύτητα Κίνησής της. Επιπλέον, η Σόνα δημιουργεί μια Αύρα γύρω της που επιταχύνει όλες τις συμμαχικές μονάδες για μικρό χρονικό διάστημα. Η επισήμανση ενός συμμάχου με την Αύρα αυξάνει την αύξηση Ταχύτητας Κίνησής της μαζί με τη διάρκεια της Αύρας.

Χορδή της Δύναμης – Η Χορδή της Δύναμης του Τραγουδιού της Επιτάχυνσης επιβραδύνει για μικρό χρονικό διάστημα την Ταχύτητα Κίνησης του στόχου.

R: Κρεσέντο

Sona_Icon_R1_256

Παθητική: Το Κρεσέντο ενδυναμώνει παθητικά κάθε Αύρα της Σόνα, προσδίδοντας στον Ύμνο στην Τόλμη αυξημένη Ζημιά, στην Άρια της Επιμονής αυξημένη Ασπίδα και στο Τραγούδι της Επιτάχυνσης αυξημένη Ταχύτητα Κίνησης.

Ενεργή: Η Σόνα παίζει μια ακαταμάχητη συγχορδία με μια ευρεία ευθεία επιδέξια βολή. Οι εχθροί που δέχονται τη συγχορδία λαμβάνουν Ζημιά και αναγκάζονται να χορέψουν για μικρό χρονικό διάστημα.

Προστασία λωρίδων

Από την αρχή του παιχνιδιού, η Σόνα λειτουργεί καλύτερα επιχειρώντας κοντά στους συμμάχους της. Εδώ, οι Αύρες της τους βοηθούν να εμπλέκονται σε μάχη αποτελεσματικά, με τον Ύμνο στην Τόλμη να ενισχύει τις επιθέσεις του σκοπευτή της, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τη δική της δυνατότητα παρενόχλησης. Η Άρια της Επιμονής θεραπεύει περισσότερους φίλους με χαμηλή Ζωή, οπότε ενώ η διατήρηση σε πλήρες επίπεδο της Ζωής ενός συμμάχου είναι σχετικά αναποτελεσματική (ιδίως λόγω του υψηλού Κόστους Μάνα και των χαμηλών τιμών θωράκισης), η διατήρηση της Θεραπείας της για αργότερα σε μάχες δίνει σημαντικά περισσότερη Ζωή και μπορεί να καταστήσει το Δόλωμα πολύ πιο αποτελεσματικό. Η Χορδή της Δύναμης προσφέρει επίσης ορισμένες επιλογές τακτικής: Η Χορδή της Δύναμης της Άριας της Επιμονής μειώνει αποτελεσματικά τις επιθέσεις του σκοπευτή του εχθρού όταν έχει σωστό συγχρονισμό, ενώ η Σόνα μπορεί να καταδιώξει εχθρούς που διαφεύγουν ή να δραπετεύσει από ήρωες ζούγκλας που στήνουν ενέδρες με την Επιβράδυνση από τη Χορδή της Δύναμης του Τραγουδιού της Επιτάχυνσης.

Ομαδικές μάχες

Στις ομαδικές μάχες, οι μικρότερες Αύρες ενθαρρύνουν τη Σόνα να παραμείνει αρκετά σε κίνηση, ώστε να θεραπεύει, να προστατεύει και να ενδυναμώνει τους συμμάχους της ανάλογα με τις ανάγκες. Το Τραγούδι της Επιτάχυνσης της δίνει πολλή Ταχύτητα Κίνησης και η επισήμανση συμμάχων με την άκρη της Αύρας της τους δίνει την ίδια ενίσχυση, ενώ επεκτείνει τη διάρκεια της δικής της. Και, ενώ προηγουμένως βασιζόταν στην Ταχυμεταφορά για να πάρει θέση για την υπέρτατη Ικανότητά της, η ξαφνική αύξηση της Κινητικότητας της νέας της E είναι αρκετά σημαντική, ώστε να φέρει τη Σόνα σε θέση να χρησιμοποιήσει το Κρεσέντο, που είναι αποτελεσματικό και μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού στον ίδιο βαθμό με πριν. Αφού το εξαπολύσει, η Σόνα μπορεί να θεραπεύει και να προστατεύει τους πιο ευάλωτους συμμάχους της καλύτερα με την Άρια της Επιμονής, ενώ χρησιμοποιεί τον Ύμνο στην Τόλμη για να αυξήσει τη Ζημιά των συμμάχων της.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ήρωα

Σόνα, σχεδιασμένη από τον Fearless

Ας πάμε, λοιπόν, στο γιατί!

Στην ουσία, αποφασίσαμε να ενημερώσουμε τη Σόνα, γιατί είδαμε μια μοναδική ευκαιρία να την κάνουμε πιο ανταποδοτική και πιο διασκεδαστική. Δεν ήταν υπερβολικά δυνατή ή αδύναμη, αλλά το κιτ της σαφώς δεν διέθετε σημαντικές στιγμές και συνολική ικανοποίηση. Θέλαμε να διατηρήσουμε το θέμα της ως έχει, καθώς και το φοβερό Κρεσέντο της, δίνοντας παράλληλα στις Βασικές ικανότητές της μια πιο εμφανή και απτή επίδραση. Ε, και αν στην πορεία μπορούσαμε να προσθέσουμε λίγες εντυπωσιακές ενημερώσεις υφής (και μπορούσαμε), τόσο το καλύτερο.

Τι άλλαξε, λοιπόν; Ο Τρόπος παιχνιδιού της Σόνα πλέον περιστρέφεται περισσότερο γύρω από στιγμές ισχύος. Αντί να μένει πίσω και να κερδίζει σε παρατεταμένες μάχες κατά την προστασία λωρίδων, πλέον η Σόνα διαθέτει ένα κιτ με το οποίο ενισχύει τους συμμάχους της και σώζει τις ζωές τους, όταν η έκβαση μιας μάχης είναι αρνητική για αυτούς. Πλέον οι Αύρες είναι μικρότερες και πιο ορατές, οπότε η πλήρης αξιοποίησή τους απαιτεί εξαιρετική επίγνωση της θέσης για τη Σόνα και συντονισμό με τους συμμάχους της. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ανταμείψουμε το εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ περισσότερη επίδραση για κάθε ένα από τα τραγούδια της. Θα μπορείτε να κάνετε παιχνίδι ως Σόνα, να συλλέξετε τις Εκτελέσεις της ομάδας σας και να σώσετε ζωές με εντυπωσιακές χρήσεις Ικανοτήτων και έξυπνη τοποθέτηση. Ταυτόχρονα, η αντίπαλη ομάδα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της για αντεπίθεση, χάρη στους μεγαλύτερους χρόνους επαναφόρτισής της, προσθέτοντας σαφήνεια και δυνατότητα αντεπίθεσης στο κιτ της Σόνα. Ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες με την ενημέρωσή της.

Sona_models_reveal

Αυτά είχα να σας πω για αυτήν την ενημέρωση! Ρίξτε μια ματιά στη Σόνα και πείτε μας τη γνώμη σας παρακάτω! Θα επιστρέψουμε σύντομα με περισσότερα νέα από την ομάδα ενημέρωσης ηρώων. Θα είναι συναρπαστικά.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends