Η ιστορία του Warcraft μέχρι σήμερα!

Εξαιρετικό αφιέρωμα από τον Youtuber ‘ Nobbel87 ‘  Ο Youtuber ‘ Noble87 ‘ δημιούργησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για την ιστορία του Warcraft μέχρι σήμερα. Το βίντεο-αφιέρωμα έχει τίτλο ‘ The Story of Warcraft ‘ και επεξηγεί αναλυτικά τα πάντα για την ιστορία της δημοφιλούς σειράς. Η σειρά Warcraft έχει εκατομμύρια οπαδούς ανά την εμφύλιο, από την εποχή που ήταν γνωστή ως RTS παιχνίδι, πριν την τεράστια επιτυχία του γνωστού σε όλους μας MMO, World of Warcraft. Το νέο expansion του WoW, Warlords of Draenor, έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Warcraft και κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Επίσης, […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Εξαιρετικό αφιέρωμα από τον Youtuber ‘ Nobbel87 ‘ 

gs-warcraft

Ο Youtuber ‘ Noble87 ‘ δημιούργησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για την ιστορία του Warcraft μέχρι σήμερα. Το βίντεο-αφιέρωμα έχει τίτλο ‘ The Story of Warcraft ‘ και επεξηγεί αναλυτικά τα πάντα για την ιστορία της δημοφιλούς σειράς.

Η σειρά Warcraft έχει εκατομμύρια οπαδούς ανά την εμφύλιο, από την εποχή που ήταν γνωστή ως RTS παιχνίδι, πριν την τεράστια επιτυχία του γνωστού σε όλους μας MMO, World of Warcraft. Το νέο expansion του WoW, Warlords of Draenor, έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Warcraft και κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία Warcraft, που θα κάνει την εμφάνιση της στη μεγάλη οθόνη στις 11 Μαρτίου του 2016, αναφέρεται στην πρώτη επαφή ανάμεσα στα Orcs και τους ανθρώπους. Η ιστορία επικεντρώνεται σε 2 αντικρουόμενους χαρακτήρες ( 1 άνθρωπος, 1 Orc ) οι οποίοι δεν είναι και… τόσο διαφορετικοί, κάτι στο οποίο θέλει να εστιάσει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Duncan Jones.

Απολαύστε το βίντεο-αφιέρωμα: