Αρπάξτε μια Μυστηριώδη Αμφίεση για λίγο διάστημα

Οι Μυστηριώδεις Αμφιέσεις επέστρεψαν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επομένως μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε τις! Με την αγορά μιας Μυστηριώδους Αμφίεσης θα ξεκλειδώσετε μια αμφίεση την οποία δεν έχετε, με αξία 520 RP ή υψηλότερη. Όπως και στην προηγούμενη προσφορά των Μυστηριωδών Αμφιέσεων, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε αμφιέσεις μόνο για τους ήρωες που κατέχετε. Οι Μυστηριώδεις Αμφιέσεις θα είναι διαθέσιμες στην καρτέλα «Αμφιέσεις» στο κατάστημα, για 490 RP και μόνο πέντε θα είναι διαθέσιμες κάθε ημέρα. Δείτε τις Μυστηριώδεις Αμφιέσεις από την 25η έως την 28η Ιουλίου! [leagueoflegends.com]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Μυστηριώδεις Αμφιέσεις επέστρεψαν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επομένως μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε τις!

fjdaskfd

Με την αγορά μιας Μυστηριώδους Αμφίεσης θα ξεκλειδώσετε μια αμφίεση την οποία δεν έχετε, με αξία 520 RP ή υψηλότερη. Όπως και στην προηγούμενη προσφορά των Μυστηριωδών Αμφιέσεων, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε αμφιέσεις μόνο για τους ήρωες που κατέχετε.

Οι Μυστηριώδεις Αμφιέσεις θα είναι διαθέσιμες στην καρτέλα «Αμφιέσεις» στο κατάστημα, για 490 RP και μόνο πέντε θα είναι διαθέσιμες κάθε ημέρα. Δείτε τις Μυστηριώδεις Αμφιέσεις από την 25η έως την 28η Ιουλίου!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends