Η Sony θέλει τον Mark Wahlberg στον ρόλο του Nathan Drake
Η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης ταινίας Uncharted. Η ταινία πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στην μεγάλη οθόνη στις 10 Ιουνίου του 2016. Αρχικά, το sequel του The Amazing Spiderman, ήταν προγραμματισμένο για την συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά η ταινία αναβλήθηκε για το 2018.
Σύμφωνα με το Deadline, το στούντιο θέλει τον Mark Wahlberg στον ρόλο του Nathan Drake, πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, αλλά όσο το στούντιο όσοι και η πλευρά του ηθοποιού δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι.
Την μεταφορά του παιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη έχει επιμεληθεί ο Seth Gordon (Horrible Boses), με τον David Guggenheim (Safe House) να έχει αναλάβει το σενάριο. Οι Avi Arad (The Amazing Spider-Man 2), Charles Roven (The Dark Knight), και Alex Gartner (28 Days Later) έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers