Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Uncharted

Η Sony θέλει τον Mark Wahlberg στον ρόλο του Nathan Drake Η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης ταινίας Uncharted. Η ταινία πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στην μεγάλη οθόνη στις 10 Ιουνίου του 2016. Αρχικά, το sequel του The Amazing Spiderman, ήταν προγραμματισμένο για την συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά η ταινία αναβλήθηκε για το 2018. Σύμφωνα με το Deadline, το στούντιο θέλει τον Mark Wahlberg στον ρόλο του Nathan Drake, πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, αλλά όσο το στούντιο όσοι και η πλευρά του ηθοποιού δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι.  Την μεταφορά του παιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη έχει επιμεληθεί ο Seth […]

Η Sony θέλει τον Mark Wahlberg στον ρόλο του Nathan Drake

gs-uncharted

Η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης ταινίας Uncharted. Η ταινία πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στην μεγάλη οθόνη στις 10 Ιουνίου του 2016. Αρχικά, το sequel του The Amazing Spiderman, ήταν προγραμματισμένο για την συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά η ταινία αναβλήθηκε για το 2018.

Σύμφωνα με το Deadline, το στούντιο θέλει τον Mark Wahlberg στον ρόλο του Nathan Drake, πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, αλλά όσο το στούντιο όσοι και η πλευρά του ηθοποιού δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι. 

Την μεταφορά του παιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη έχει επιμεληθεί ο Seth Gordon (Horrible Boses), με τον David Guggenheim (Safe House) να έχει αναλάβει το σενάριο. Οι Avi Arad (The Amazing Spider-Man 2), Charles Roven (The Dark Knight), και Alex Gartner (28 Days Later) έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.

Περισσότερα νέα για το Uncharted
Tags