Μόνο για Ιαπωνία οι 2 νέες Special Edition του Playstation 4

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις The Last of Us Remastered και Destiny Σύμφωνα με την Sony Japan, 2 νέες custom εκδόσεις του Playstation 4 θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνική αγορά. Οι custom εκδόσεις του Playstation 4 που θα κυκλοφορήσουν, έρχονται πακέτο με τα αντίστοιχα παιχνίδια ( The Last of Us Remastered, Destiny).  Η έκδοση του Destiny κοστολογείται στα 463 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη του The Last of Us Remastered κοστίζει 473. Η έκδοση του The Last of Us θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά χωρίς το ανάγλυφο σχέδιο της Ιαπωνικής έκδοσης. Δείτε τα μοντέλα :

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις The Last of Us Remastered και Destiny

tlou_custom_ps4

Σύμφωνα με την Sony Japan, 2 νέες custom εκδόσεις του Playstation 4 θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνική αγορά. Οι custom εκδόσεις του Playstation 4 που θα κυκλοφορήσουν, έρχονται πακέτο με τα αντίστοιχα παιχνίδια ( The Last of Us Remastered, Destiny). 

Η έκδοση του Destiny κοστολογείται στα 463 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη του The Last of Us Remastered κοστίζει 473. Η έκδοση του The Last of Us θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά χωρίς το ανάγλυφο σχέδιο της Ιαπωνικής έκδοσης.

Δείτε τα μοντέλα :

tlou_custom_ps4

tlou_custom_ps4_detail

destiny_custom_ps4

Tags