Μικρότερα χέρια στον χαρακτήρα του Minecraft

Ο developer του Minecraft Jens Bergensten (@jeb_) ανακοίνωσε στο Twitter πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο μοντέλο για το Minecraft, στο οποίο το χέρι θα είναι 3 pixels αντί για 4 που είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια. Σε απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Jens είπε πως ο λόγος που γίνετε αυτή η αλλαγή είναι επειδή ο Steve (ο χαρακτήρας του Minecraft) φαινόταν πολύ γυμνασμένος ακόμα και σε γυναικεία skins. Αυτή η αλλαγή ήταν προγραμματισμένη εδώ και χρόνια αλλά ο παλιός server δεν επέτρεπε τροποποίηση στις ρυθμίσεις. Τέλος πρόσθεσε πως σύντομα το Minecraft θα υποστηρίζει διαφορετικά πράγματα μέσα από τα profiles. […]

Ο developer του Minecraft Jens Bergensten (@jeb_) ανακοίνωσε στο Twitter πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο μοντέλο για το Minecraft, στο οποίο το χέρι θα είναι 3 pixels αντί για 4 που είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια.

minecraft

Σε απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Jens είπε πως ο λόγος που γίνετε αυτή η αλλαγή είναι επειδή ο Steve (ο χαρακτήρας του Minecraft) φαινόταν πολύ γυμνασμένος ακόμα και σε γυναικεία skins. Αυτή η αλλαγή ήταν προγραμματισμένη εδώ και χρόνια αλλά ο παλιός server δεν επέτρεπε τροποποίηση στις ρυθμίσεις.

Τέλος πρόσθεσε πως σύντομα το Minecraft θα υποστηρίζει διαφορετικά πράγματα μέσα από τα profiles.

Περισσότερα νέα για το Minecraft
Tags