Greek Legends – Δείτε το βίντεο της Riot!

Επικαλεστές, Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στο Greek Legends event, που έλαβε χώρα στις 28 και 29 Ιουνίου στο στάδιο Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και ανταλλάξουμε απόψεις με 8500+ από εσάς, να σας αντιμετωπίσουμε σε παιχνίδια Riot vs. Community, να παίξουμε κουίζ υπό τους ήχους του πιάνου του Gluecks, να δούμε επικό cosplay και φυσικά τα φοβερά που παιχνίδια που ανέδειξαν τους μαγικούς Different Dimension ως πρωταθλητές! Ρίξτε μία ματιά σε αυτό το σύντομο βίντεο που φτιάξαμε ως ανασκόπηση του event. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ και εδώ. Μπορείτε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

geek_legends_1920x1080

Επικαλεστές,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στο Greek Legends event, που έλαβε χώρα στις 28 και 29 Ιουνίου στο στάδιο Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και ανταλλάξουμε απόψεις με 8500+ από εσάς, να σας αντιμετωπίσουμε σε παιχνίδια Riot vs. Community, να παίξουμε κουίζ υπό τους ήχους του πιάνου του Gluecks, να δούμε επικό cosplay και φυσικά τα φοβερά που παιχνίδια που ανέδειξαν τους μαγικούς Different Dimension ως πρωταθλητές!

Ρίξτε μία ματιά σε αυτό το σύντομο βίντεο που φτιάξαμε ως ανασκόπηση του event.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ και εδώ.

Μπορείτε επίσης να δείτε όλη την εκδήλωση από το Twitch.

Σάββατο

Κυριακή

Ελπίζουμε να το διασκεδάσατε όσο εμείς! Περιμένουμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας παρακάτω.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends