Οι τελικοί του League of Legends στην Ευρώπη πάνε Gamescom

Περισσότερη αθλητική δράση για τη Γερμανία, με τους τελικούς του League of Legends να πηγαίνουν στη Gamescom, στις 13-17 Αυγούστου. Οι τελικοί του Παγκοσμίου πλησιάζουν γοργά και η αγωνία κορυφώνεται. Οι τρεις πρώτοι από τους Ευρωπαϊκούς τελικούς στη Gamescom θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στην παγκόσμια σκηνή! Η Gamescom είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις gaming στον κόσμο και θέλουμε παρουσιάσουμε ένα επικό esports θέαμα. Αυτή τη χρονιά, μοιράσαμε την παρουσία του League σε δύο περιοχές, esports και community, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μία εμπειρία στα μέτρα όσων θέλουν ανταγωνιστικό θέαμα. Οι Alliance δεν δείχνουν όσο ανίκητοι όσο πριν, με τους […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Περισσότερη αθλητική δράση για τη Γερμανία, με τους τελικούς του League of Legends να πηγαίνουν στη Gamescom, στις 13-17 Αυγούστου.

gamescom_header_image_1920

Οι τελικοί του Παγκοσμίου πλησιάζουν γοργά και η αγωνία κορυφώνεται. Οι τρεις πρώτοι από τους Ευρωπαϊκούς τελικούς στη Gamescom θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στην παγκόσμια σκηνή!

Η Gamescom είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις gaming στον κόσμο και θέλουμε παρουσιάσουμε ένα επικό esports θέαμα. Αυτή τη χρονιά, μοιράσαμε την παρουσία του League σε δύο περιοχές, esports και community, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μία εμπειρία στα μέτρα όσων θέλουν ανταγωνιστικό θέαμα.

Οι Alliance δεν δείχνουν όσο ανίκητοι όσο πριν, με τους Fnatic να δείχνουν ότι μπορεί να φτάσουν ξανά στην κορυφή. Επίσης, ομάδες που στο παρελθόν δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως οι Copenhagen Wolves και οι Millenium προσπαθούν την τελευταία στιγμή να αρπάξουν μία θέση στους Ευρωπαϊκούς προκριματικούς.

Αυτή τη χρονιά, υπάρχει μία θέση Wild Card, που θα επιτρέψει σε Ωκεανία, Τουρκία και Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών να παλέψουν για μία θέση στο Παγκόσμιο. Ό,τι και να γίνει, το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι υψηλότατο.

Οι θέσεις για τα πλέι-οφ του ΕΥ LCS θα είναι περιορισμένες και θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας, οπότε προλάβετε! Τα παιχνίδια θα συμβούν Πέμπτη με Κυριακή, κατά τη διάρκεια του σόου. Το πλήρες πρόγραμμα έρχεται σύντομα.

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε στη Gamescom, μπορείτε να δείτε όλη τη δράση από τα παιχνίδια στην Κολωνία όπως και νέα στο lolesports.com!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends