Αποκαλύφθηκε ο Raiden!

Ο God of Thunder έρχεται στο Mortal Kombat X Ο Raiden είναι τελικά ο νέος χαρακτήρας που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του EVO 2014. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ώρες, η NetherRealm Studios, ανακοίνωσε την συμμετοχή του Raiden στο νέο μέλος της σειράς Mortal Kombat. Mortal Kombat χωρίς τον Θεό του Κεραυνού δεν γίνεται και ο Raiden επιστρέφει ανανεωμένος! Σύμφωνα με τον Ed Broon σε συνέντευξη του στο IGN, ο χαρακτήρας έχει σχεδιαστεί πάνω σε 3 διαφορετικούς άξονες του Gameplay του (Raiden, Storm Lord Raiden και Thunder God Raiden) οι οποίοι δίνουν στο παίκτη τη δυνατότητα να διαλέξει το […]

Ο God of Thunder έρχεται στο Mortal Kombat X

Raiden

Ο Raiden είναι τελικά ο νέος χαρακτήρας που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του EVO 2014. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ώρες, η NetherRealm Studios, ανακοίνωσε την συμμετοχή του Raiden στο νέο μέλος της σειράς Mortal Kombat.

Mortal Kombat χωρίς τον Θεό του Κεραυνού δεν γίνεται και ο Raiden επιστρέφει ανανεωμένος! Σύμφωνα με τον Ed Broon σε συνέντευξη του στο IGN, ο χαρακτήρας έχει σχεδιαστεί πάνω σε 3 διαφορετικούς άξονες του Gameplay του (Raiden, Storm Lord Raiden και Thunder God Raiden) οι οποίοι δίνουν στο παίκτη τη δυνατότητα να διαλέξει το playstyle που θέλει. Είτε χρησιμοποιώντας την τηλεμεταφορά είτε τις μπάλες κεραυνού για να περιορίσει την κίνηση του αντιπάλου του, ο Raiden αποτελεί ένα χαρακτήρα με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και άκρως διασκεδαστικό στην μάχη.

Όπως μας ενημέρωσε ο Ed Broon, ο Raiden αποτελεί κεντρική φιγούρα της πλοκής αλλά δεν έχει την ίδια βαρύτητα που είχε στο Mortal Kombat 9. Τα γεγονότα του Mortal Kombat X, ξεκινούν 5 χρόνια πριν από αυτά του προηγούμενου τίτλου της σειράς και θα επισκεφτούν διάφορες χρονικές στιγμές έως ότου φτάσουν 25 χρόνια στο μέλλον.

Το Mortal Kombat X πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2015 για Playstation 4 και Xbox One

Περισσότερα νέα για το Mortal Kombat X