Duo Queue με ένα φίλο σας και οι συνδυασμοί για jungle

Το καλύτερο πράγμα όταν παίζετε duo queue στο League of Legends είναι να έχετε έναν φίλο στον οποίον μπορείτε να βασιστείτε. Πολλές φορές, οι δυο σας θα μπορείτε να οδηγήσετε τους άλλους τρεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Όταν παίζετε duo queue το καλύτερο θα ήταν να επιλέξετε jungle και top. Αμέσως μετά, είναι jungle και mid ή mid και top. Αν είστε πάνω από Platinum I, τότε θα μπορούσατε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα επιλέγοντας jungle και support. Jungle και Top: Αυτός ο συνδυασμός σας δίνει πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε επίπεδο. Το Top μπορεί να είναι tank και να έχει […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το καλύτερο πράγμα όταν παίζετε duo queue στο League of Legends είναι να έχετε έναν φίλο στον οποίον μπορείτε να βασιστείτε. Πολλές φορές, οι δυο σας θα μπορείτε να οδηγήσετε τους άλλους τρεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Όταν παίζετε duo queue το καλύτερο θα ήταν να επιλέξετε jungle και top. Αμέσως μετά, είναι jungle και mid ή mid και top. Αν είστε πάνω από Platinum I, τότε θα μπορούσατε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα επιλέγοντας jungle και support.

20140626_082256503

Jungle και Top: Αυτός ο συνδυασμός σας δίνει πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε επίπεδο. Το Top μπορεί να είναι tank και να έχει υψηλό damage output. Ταυτοχρόνως, θα είναι εύκολο να γίνει snowball στο Top. Χρειάζεται απλά να κάνετε gank δύο, το πολύ τρεις φορές και μετά θα έχετε το απόλυτο πλεονέκτημα. Όσον αφορά την επιλογή του champion το καλύτερο θα ήταν να διαλέξετε ένα tank. Αν ο φίλος σας είναι tank μπορείτε να επιλέξετε τον damage champion, και αντιστρόφως. Όπως και να’χει, οι δυο σας θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 1 crowd control που θα μπορούσε να σώσει την ζωή του ενός εκ των δύο. Σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε Shyvana και Master Yi, αφού δεν θα μπορείτε να κάνετε gank.

Jungle και Mid: Παρόλο που οι champions Yasuo και Zed είναι πολύ δημοφιλείς, δεν θα ήταν καλό να επιλέξετε mid solo AD. Σε αυτή την περίπτωση θα βρισκόσασταν σε πολύ δύσκολη θέση, αν η ομάδα σας είχε έλλειψη AP προς το τέλος του παιχνιδιού. Σε ranked παιχνίδια από Gold και κάτω, μην εμπιστέυεστε τόσο τους συμπαίκτες σας εκτός από αυτόν που έχετε στο duo queue. Αν το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει μετά από 30 λεπτά, είτε είστε η Evelynn είτε η Elise, διασφαλίστε ότι έχετε 2 armor items. Ακόμα και αν δεν μπορέσετε να είστε tank, τουλάχιστον θα μπορείτε να αποτρέψετε το πρώτο κύμα επίθεσης των αντιπάλων, αλλά ο συμπαίκτης σας πρέπει να μπορεί να βγάλει το damage που χρειάζεται.

Jungle και ADC: Δεν προτείνετε αυτός ο συνδυασμός. Σε ένα συνηθισμένο ranked game δεν υπάρχει μεγάλη αλληλεπίδραση μεταξύ jungler και ADC. Αν και μπορείτε να κάνετε gank στο bottom lane, έχοντας την προστασία του support, δύσκολα κάτι τέτοιο θα σας δώσει την νίκη. Μετά το patch 4.10  ακόμα και με δύο επιτυχημένα bottom gank, το ADC σας δεν μπορεί να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα. Εάν επιλέξετε αυτό το συνδυασμό θα πρέπει να προσπαθήσετε για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερους δράκους.

Jungle και Support: Δοκιμάστε το μόνο αν είστε πάνω από Platinum I και επιλέξτε έναν jungler που μπορεί να κάνει carry. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του συνδυασμού είναι ότι θα έχετε μεγάλη δύναμη πάνω στο warding του χάρτη και δυνατό crowd control στο jungle. Ο συνδυασμός αυτός απαιτεί από τον jungler αλλά και τον support να έχουν τέλεια mechanics. Οι δυο σας μπορείτε να παίξετε mid ή μαζί με τον ADC να κάνετε invade το jungle για να σκοτώσετε αντιπάλους (ιδανικά όταν μόλις έχουν πάρει τα buffs τους).

Πηγή

Περισσότερα νέα για το League of Legends