Υποτροφίες για παίκτες League of Legends

Αμερικάνικο πανεπιστήμιο προσθέτει το e-gaming στο πρόγραμμά του και προσφέρει υποτροφίες σε επαγγελματίες παίκτες. Το Illinois’ Robert Morris University έγινε το πρώτο πανεπιστήμιο της Αμερικής που πρόσθεσε τα e-sports στο πρόγραμμα των αθλημάτων του και προσφέρει υποτροφίες σε επαγγελματίες παίκτες. Άρχισε να παίρνει 18χρονους παίκτες του League of Legends για το καινούργιο του πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση θα δοθεί έως 50% υποτροφία στους υποψήφιους φοιτητές από τα συνολικά $19.000 που κοστίζει η φοίτηση στο πανεπιστήμιο. Με το League of Legends ασχολούνται 67 εκατομμύρια παίκτες τουλάχιστον μια φορά το μήνα εκ των οποίων τα 27 εκατομμύρια […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αμερικάνικο πανεπιστήμιο προσθέτει το e-gaming στο πρόγραμμά του και προσφέρει υποτροφίες σε επαγγελματίες παίκτες.

us2

Το Illinois’ Robert Morris University έγινε το πρώτο πανεπιστήμιο της Αμερικής που πρόσθεσε τα e-sports στο πρόγραμμα των αθλημάτων του και προσφέρει υποτροφίες σε επαγγελματίες παίκτες. Άρχισε να παίρνει 18χρονους παίκτες του League of Legends για το καινούργιο του πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση θα δοθεί έως 50% υποτροφία στους υποψήφιους φοιτητές από τα συνολικά $19.000 που κοστίζει η φοίτηση στο πανεπιστήμιο.

Με το League of Legends ασχολούνται 67 εκατομμύρια παίκτες τουλάχιστον μια φορά το μήνα εκ των οποίων τα 27 εκατομμύρια καθημερινά και τα events Της Riot προσφέρουν χιλιάδες δολάρια σε έπαθλα με αποτέλεσμα τα όρια από τα παραδοσιακά sports να γίνονται όλο και πιο θολά. Τον τελευταίο χρόνο η Αμερικάνικη κυβέρνηση ακολουθώντας τις αλλαγές, εξέδωσε visa σε υψηλού επιπέδου παίκτες αναγνωρίζοντας τους ως επαγγελματίες αθλητές.

us1

Στο παρελθόν σπόνσορες και e-sport teams έχουν δώσει υποτροφίες σε gamers αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που ένα πανεπιστήμιο προσφέρει κάτι ανάλογο.

Κλείνουμε με την ευχή κάποτε η Ελληνική πολιτεία να ασχοληθεί πραγματικά με το δημοφιλές αυτό σπορ και να μην εθελοτυφλεί στις ραγδαίες παγκόσμιες αλλαγές.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983