Το αποκλειστικό περιεχόμενο του Destiny για το PS3 και PS4 θα διαρκέσει μέχρι το φθινόπωρο του 2015

To αποκλειστικό περιεχόμενο του Destiny για το PS4 και PS3 θα έρθει στο Xbox One και Xbox 360 σε κάποιο στάδιο στο μέλλον, σύμφωνα με μια λίστα λιανικής πώλησης. Σύμφωνα με την Amazon,τα μοναδικά όπλα, χάρτες, πλοία και ενδυμασία «θα είναι μόνο στο Playstation μέχρι τουλάχιστον το φθινόπωρο του 2015». Χωρίς να είναι σίγουρο, φαίνεται ότι το shooter της Activision θα περιλαμβάνει timed-exclusives αντί για εκείνα που είναι πιο ακριβά απ’όσο πρέπει. Με τη κυκλοφορία του, οι παίχτες του PS4 και του PS3 θα πάρουν μια μοναδική co-op strike αποστολή στον Άρη, ένα competitive χάρτη, ένα σωρό από αποκλειστικά όπλα, ενδυμασία και τρία πλοία. H Bungie […]

Publisher
 
Developer
 

To αποκλειστικό περιεχόμενο του Destiny για το PS4 και PS3 θα έρθει στο Xbox One και Xbox 360 σε κάποιο στάδιο στο μέλλον, σύμφωνα με μια λίστα λιανικής πώλησης.

destiny-warlocks

Σύμφωνα με την Amazon,τα μοναδικά όπλα, χάρτες, πλοία και ενδυμασία «θα είναι μόνο στο Playstation μέχρι τουλάχιστον το φθινόπωρο του 2015». Χωρίς να είναι σίγουρο, φαίνεται ότι το shooter της Activision θα περιλαμβάνει timed-exclusives αντί για εκείνα που είναι πιο ακριβά απ’όσο πρέπει.

Με τη κυκλοφορία του, οι παίχτες του PS4 και του PS3 θα πάρουν μια μοναδική co-op strike αποστολή στον Άρη, ένα competitive χάρτη, ένα σωρό από αποκλειστικά όπλα, ενδυμασία και τρία πλοία.

H Bungie τα δίνει όλα στο Destiny, το πρώτο της παιχνίδι από τότε που άλλαξε δρόμο με την Microsoft και το franchise του Halo. Η Activision πιστεύει στο first-person MMO shooter, βάζοντας $500 εκατομμύρια στην ανάπτυξη και προώθηση του. Μάλιστα ένας από τους Developers δήλωσε ότι προσπαθεί να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται από οτιδήποτε μοιάζει με το Halo.

Περισσότερα νέα για το Destiny
Tags