Προσοχή!! Το update στα γραφικά του Summoners' Rift φέρνει προβλήματα

Προφανώς και το update στα γραφικά είναι εκπληκτικό νέο αλλά μέχρι να το συνηθίσουμε, πιθανόν, θα δημιουργήσει προβλήματα. 1)  Βγαίνουμε από την πηγή στο 15ο δευτερόλεπτο.Αυτό για να εξασφαλίσει ότι όλοι θα έχουν προλάβει να συνδεθούν στο παιχνίδι. Σε 15 δευτερόλεπτα έχουν γίνει πολλά και αν ένας παίκτης αργήσει να συνδεθεί τότε η ομάδα του έχει σημαντικό μειονέκτημα έναντι της άλλης. 2) Με το ολικό update υπάρχει περίπτωση να χαθούν οι junglers; Όλη η ζούγκλα έχει αλλάξει. Πρακτικά όχι αλλά με τα καινούργια γραφικά όλα φαίνονται τελείως διαφορετικά και δύσκολα θα πιστέψουμε πως είμαστε στην ίδια ζούγκλα με πριν. Άλλωστε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Προφανώς και το update στα γραφικά είναι εκπληκτικό νέο αλλά μέχρι να το συνηθίσουμε, πιθανόν, θα δημιουργήσει προβλήματα.

20140611_082155973

1)  Βγαίνουμε από την πηγή στο 15ο δευτερόλεπτο.Αυτό για να εξασφαλίσει ότι όλοι θα έχουν προλάβει να συνδεθούν στο παιχνίδι. Σε 15 δευτερόλεπτα έχουν γίνει πολλά και αν ένας παίκτης αργήσει να συνδεθεί τότε η ομάδα του έχει σημαντικό μειονέκτημα έναντι της άλλης.

2) Με το ολικό update υπάρχει περίπτωση να χαθούν οι junglers; Όλη η ζούγκλα έχει αλλάξει. Πρακτικά όχι αλλά με τα καινούργια γραφικά όλα φαίνονται τελείως διαφορετικά και δύσκολα θα πιστέψουμε πως είμαστε στην ίδια ζούγκλα με πριν. Άλλωστε παίζουμε 4 χρόνια ήδη στην παλιά.

3) Αλλάζει το πάχος των τοίχων. Όλοι αγαπάμε το escape με flash πάνω από τοίχους, σε πολλούς αρέσει να παίρνουν champions που έχουν τη δυνατότητα να περνάνε τοίχους με τα abilities τους. Μερικοί τοίχοι όμως στο ανανεωμένο Summoners’ Rift φαίνονται να είναι πιο παχύς από πριν. Αυτό μέχρι να το συνηθίσουν οι παίκτες τα καινούργια δεδομένα ίσως τους δυσκολέψει.

4) Τα πολλά Dynamic Visual Effects μπορεί να επηρεάσουν τα FPS

Στο League of Legends τα FPS για τους low-mid level παίκτες μπορεί να μην έχουν πολύ σημασία αλλά για περισσότερο hardcore players τα FPS έχουν μεγάλη σημασία. Μια μικρή καθυστέρηση μπορεί να σημαίνει την νίκη ή την ήττα σε ένα teamfight όταν παίζεις σε μεγάλο επίπεδο. Επίσης μπορεί να σημαίνει δυσκολία στο last hiting. Ειδικά όταν μπουν και τα ειδικά εφέ τα μηχανήματα θα ζοριστούν. Εκεί είναι που θα δώσει εξετάσεις το καινούργιο summoners rift και ελπίζουμε να κυλίσει ομαλά.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983