Η Riot Games πάει Mundial !!

Ναι καλά ακούσατε ! Συμφώνα με πληροφορίες η Riot Games σκοπεύει να κυκλοφορήσει skins όχι για έναν ! Όχι για δυο ! Αλλά για έξι αγαπημένους champions ! Δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα καταλάβετε. Sweeper Alistar 750  RP Goalkeeper Maokai 750 RP Superfan Gragas 750 RP Striker Lucian 750 RP Red Card Twisted Fate 750 RP Και φυσικά ο αγαπημένος σε όλους μας speaker !! Primetime Draven 975 RP   Για αυτό παιδιά ας ευχηθούμε για αρχή καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος που αγωνίζεται φέτος στο Mundial της Βραζιλίας όπου ξεκινά αύριο , καθώς επίσης και καλούς αγώνες να […]

Ναι καλά ακούσατε ! Συμφώνα με πληροφορίες η Riot Games σκοπεύει να κυκλοφορήσει skins όχι για έναν ! Όχι για δυο ! Αλλά για έξι αγαπημένους champions ! Δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα καταλάβετε.

Sweeper Alistar 750  RP

strikesali

ali2

Goalkeeper Maokai 750 RP

maokai1moakai2maokai3

Superfan Gragas 750 RP

grag1graggggragq

Striker Lucian 750 RP

lucianlucian2

Red Card Twisted Fate 750 RP

tweetwfff

Και φυσικά ο αγαπημένος σε όλους μας speaker !!

Primetime Draven
975 RP

drave,3333DRVENr

 

Για αυτό παιδιά ας ευχηθούμε για αρχή καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος που αγωνίζεται φέτος στο Mundial της Βραζιλίας όπου ξεκινά αύριο , καθώς επίσης και καλούς αγώνες να έχουμε στο Summoner’s Rift με τα καινούργια υπέροχα skins !!

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends