Cloud 9 – All-Star 2014

  Οι Cloud 9 στο All-Star 2014 στο Παρίσι.  «Οι Cloud 9 δεν έχουν τους καλύτερους παίκτες, αλλά είναι πιο ολοκληρωμένοι σαν ομάδα.» …μια έκφραση επαναλαμβάνεται διαρκώς για την κορυφαία ομάδα της Βόρειας Αμερικής. Ωστόσο, οι Cloud 9 διέλυσαν αυτόν το μύθο, χάρη στη φανταστική απόδοση του κάθε παίκτη ξεχωριστά, όταν υπερασπίστηκαν με ζήλο τον τίτλο τους ως Πρωταθλητές της περιοχής τους την τελευταία εβδομάδα. Με το All Star 2014 προ των πυλών, οι Cloud 9 είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους διεθνείς αντιπάλους τους στο Παρίσι. Support: LemonNation Πριν γίνει επαγγελματίας παίκτης, ο LemonNation, έγινε γνωστός ανεβαίνοντας στον πίνακα κατάταξης αποκλειστικά […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

c9_pluslink_forlol

 

Οι Cloud 9 στο All-Star 2014 στο Παρίσι. 

«Οι Cloud 9 δεν έχουν τους καλύτερους παίκτες, αλλά είναι πιο ολοκληρωμένοι σαν ομάδα.» …μια έκφραση επαναλαμβάνεται διαρκώς για την κορυφαία ομάδα της Βόρειας Αμερικής. Ωστόσο, οι Cloud 9 διέλυσαν αυτόν το μύθο, χάρη στη φανταστική απόδοση του κάθε παίκτη ξεχωριστά, όταν υπερασπίστηκαν με ζήλο τον τίτλο τους ως Πρωταθλητές της περιοχής τους την τελευταία εβδομάδα. Με το All Star 2014 προ των πυλών, οι Cloud 9 είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους διεθνείς αντιπάλους τους στο Παρίσι.

Support: LemonNation

LEMONNATION_forLoL

Πριν γίνει επαγγελματίας παίκτης, ο LemonNation, έγινε γνωστός ανεβαίνοντας στον πίνακα κατάταξης αποκλειστικά με Support ήρωες. Σήμερα, συνεχίζει να επιδεικνύει τις εξαιρετικές του ικανότητες ως Support στο LCS Βόρειας Αμερικής, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους πιο σταθερούς και προσαρμοστικούς παίκτες στο πρωτάθλημα. Μετά την ξαφνική άνοδο των Support, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ανθεκτικότητα(Thresh, Leona) ο LemonNation έκανε δημοφιλή τη Morgana, καθώς βοήθησε τους C9 να κερδίσουν αγώνες λόγο της καταπληκτικής του απόδοσης με τον συγκεκριμένο ήρωα.

AD Carry: Sneaky

SNEAKY_forLoL

Ο Sneaky έχει προϊστορία στο χώρο των παιχνιδιών MOBA. Όπως ο LemonNation, έτσι και αυτός ξεχώρισε στον πίνακα κατάταξης λόγο των τρομερών ικανοτήτων του. Μετά από το παροδικό του πέρασμα από ερασιτεχνικές ομάδες, κατάφερε να διακριθεί με την ομάδα των C9, ως το βασικό τους AD Carry. Σε προηγούμενα LCS, προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα του διαλέγοντας ήρωες που είχαν σαν σκοπό την γενικότερη υποστήριξη παρά την ζημιά (Ashe, Varus, Sivir). Ωστόσο, μετά από αρκετές ώρες προπόνησης και προσαρμοσμένος πλέον στη νέα στρατηγική των C9, κατάφερε να αναδείξει τις ικανότητες του στο Spring Split του LCS το 2014. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να οδηγήσει τους C9 σε αρκετές νίκες, χρησιμοποιώντας ήρωες μεγάλης ζημιάς όπως οι Lucian, Corki και Graves.

Top Lane: Balls

BALLS.C9_forLoL

Ο Balls ήρθε στους C9 στις αρχές του 2013 αποκτώντας της φήμη του καλύτερου Top Laner στη Βόρεια Αμερική. Στο παρελθόν αγνοήθηκε, λόγω τον χαμηλών τόνων που διατηρούσε, σε αντίθεση με πιο δημοφιλείς παίκτες όπως ο Dyrus και ο Voyboy. Ωστόσο, συνεχίζει να έχει σταθερή απόδοση με τους C9, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στις επιτυχίες της ομάδας του. Ο Balls είναι γνωστός για την ικανότητά του στο farming και στο να επιβιώνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο Laning Phase, που του επιτρέπει να συμβάλλει ενεργά στη τελική φάση του αγώνα.

Mid Lane: LiNk

LINK_forLoL

Λόγω προβλήματος υγείας, ο «Hai» Lam δεν θα συμμετάσχει στο All Star 2014. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο παίκτης μεσαίας λωρίδας Austin «LiNk» Shin των Counter Logic Gaming. Ο LiNk ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως μέλος των CLG Black. Όταν η ομάδα διαλύθηκε, βρήκε μια θέση στους CLG ως αναπληρωματικός. Αφού απέδειξε τις ικανότητές του, ο LiNk έγινε βασικός στη μεσαία λωρίδα.

Ο LiNk είναι γνωστός για την ευελιξία του, καθώς έχει παίξει διάφορους ρόλους σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει πλήθος ηρώων, αλλά είναι ιδιαίτερα δυνατός με AP Carries, όπως η Orianna και η Leblanc. Με την σταθερότητα και την προσαρμοστικότητα του, έχει καταφέρει να αντισταθμίσει την υπεροχή του Hai στον τρόπο παιχνιδιού του.

Jungle: Meteos

METEOS_forLoL

Χωρίς αμφιβολία, ο Meteos παίζει σημαντικό ρόλο στην στρατηγική των C9. Προσεγγίζει το παιχνίδι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, άλλοτε με το farming άλλοτε με το επιθετικό παιχνίδι από την αρχή του αγώνα, με ήρωες όπως ο Lee Sin. Όπως και να ‘χει, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των C9 και θεωρείτε από πολλούς ως ο κορυφαίος Jungler της Βόρειας Αμερικής.

Τι περιμένουμε από τους C9 στο Παρίσι

Η ανάδειξη των C9 ως κορυφαία ομάδα της Βόρειας Αμερικής, ήταν απλή υπόθεση όπως απέδειξε η εύκολη νίκη επί των TSM στους τελικούς των playoff. Οι C9  υπερέχουν ξεκάθαρα από τις υπόλοιπες ομάδες της Βόρειας Αμερικής. Παρόλο που η τρομερή συνεργασία που έχουν σαν ομάδα τους εξασφάλισε μία θέση στο All-Star, ίσως το spring split να μην αρκετά ανταγωνιστικό γι’αυτούς καθώς ετοιμάζονται να μεταβούν σε διεθνές επίπεδο.

Αυτό που ξεχωρίζει τους C9 από τις υπόλοιπες ομάδες της Βόρειας Αμερικής, είναι η ικανότητα τους να προσαρμόζονται γρήγορα και αποτελεσματικά στις αλλαγές του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να να δοκιμάσουν καινούργιους παίκτες ή στρατηγικές σε επαγγελματικό επίπεδο, παρόλο που οι πιθανότητες είναι εναντίον τους. Αν καταφέρουν ή όχι να προσαρμοστούν στο νέο Mid Lane τους, είναι κάτι που θα μάθουμε στο Παρίσι.

Περισσότερα νέα για το League of Legends