Άγνωστες συνεργασίες του Frozen Heart με άλλα αντικείμενα και masteries

Έχουμε συνηθίσει στο top lane να έχουμε ήρωες χωρίς mana και οι junglers επικεντρώνονται σε high damage αντικείμενα οπότε μοιραία κάποια αντικείμενα δεν χρησιμοποιούνται ακόμα και αν έχουν ιδιότητες που μπορεί να αλλάξουν το παιχνίδι. Ο βασιλιάς αυτών των αντικειμένων είναι το Frozen Heart. Μια γρήγορη υπενθύμιση, το Frozen Heart δίνει τα εξής 100 armor, 400 mana, και 20% cooldown reduction. Η αύρα του μειώνει το attack speed των κοντινών αντιπάλων κατά 15%. Κοστίζει 2600 gold. Συγκρινόμενο με τα Sunfire Cape (450 HP και 45 armor για 2650 gold) και Randuin’s Omen (500 HP και 70 armor για 3000 gold), το Frozen […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έχουμε συνηθίσει στο top lane να έχουμε ήρωες χωρίς mana και οι junglers επικεντρώνονται σε high damage αντικείμενα οπότε μοιραία κάποια αντικείμενα δεν χρησιμοποιούνται ακόμα και αν έχουν ιδιότητες που μπορεί να αλλάξουν το παιχνίδι. Ο βασιλιάς αυτών των αντικειμένων είναι το Frozen Heart.

Μια γρήγορη υπενθύμιση, το Frozen Heart δίνει τα εξής 100 armor, 400 mana, και 20% cooldown reduction. Η αύρα του μειώνει το attack speed των κοντινών αντιπάλων κατά 15%. Κοστίζει 2600 gold. Συγκρινόμενο με τα Sunfire Cape (450 HP και 45 armor για 2650 gold) και Randuin’s Omen (500 HP και 70 armor για 3000 gold), το Frozen Heart είναι πιο προσιτό από άποψη χρημάτων αλλά δίνει λιγότερα HP στα περισσότερα σενάρια. Γι αυτό το λόγω πιθανόν να θέλετε να το αγοράσετε ως δευτερεύον αντικείμενο παρά σαν κύριο εκτός κι αν έχετε αγοράσει αντικείμενα με health πρώτα (π.χ. ο Ryze βγάζει Seraph’s Embrace και Rod of Ages, οπότε μπορεί να αγοράσει ένα Frozen Heart σαν πρώτο armor αντικείμενο)

Υπάρχει ένα αντικείμενο που συνεργάζεται πολύ καλά με το Frozen heart και αυτό είναι το Liandry’s Torment. To unique passive του Liandry’s Torment κάνει magic damage over time που αντιστοιχεί στο 3% της ζωής που έχει ο αντίπαλος. Το bonus διπλασιάζεται όταν αφορά σε εχθρούς και minions που έχουν movement-impairing effects. Η attack speed reduction αύρα λογίζεται σαν moving impairing effect πράγμα που σημαίνει πως όσο είσαι σε απόσταση 700 units από τον αντίπαλο  (όσο και η απόσταση του autoattack της Caitlyn)  θα τρώνε διπλάσιο burn damage.

 

Όταν ένας συμπαίκτης αγοράζει Liandry’s Torment σκεφτείτε να αγοράσετε Froen Heart. Δίνει πολλά χρήσιμα στατιστικά για εσάς και την ίδια στιγμή ανεβάζει το damage των συμμάχων με Liandry’s Torment.

 

Τέλος, το Frozen Heart συνεργάζεται πολύ καλά με το Oppression mastery στο defencive tree. To oppression mastery μειώνει το damage από εχθρούς με moving impairing effects κατά 3%. με τον συνδυασμό αυτόν μειώνετε σχεδόν όλο το damage που δέχεστε κατά 3%.

 

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983