Υπερπαιχνίδι CLG vs C9

Χθές έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο LCS NA μεταξύ των Counter Logic και Cloud 9. Οι πιθανότητες ήταν υπέρ των C9 στην αρχή του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά οι CLG πήραν το προβάδισμα. Οι C9 μετά την πρώτη σφαλιάρα έδειχναν να συνέρχονται και σχεδόν πήγαν το παιχνίδι πάλι στα ίσια. Μέχρι εκεί όμως. Αντίθετα με τις προοπτικές…  οι Counter Logic δεν πέταξαν το παιχνίδι…   ξαναπήραν το προβάδισμα και δεν το έχασαν ποτέ ξανά! Υποχρέωσαν μάλιστα τους C9 σε surrender που συνήθως δεν το βλέπουμε σε LCS, ένδειξη εκνευρισμού της ομάδας που πολλοι πίστευαν πως θα πάρει πάλι την πρωτιά και […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Χθές έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο LCS NA μεταξύ των Counter Logic και Cloud 9.

Οι πιθανότητες ήταν υπέρ των C9 στην αρχή του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά οι CLG πήραν το προβάδισμα. Οι C9 μετά την πρώτη σφαλιάρα έδειχναν να συνέρχονται και σχεδόν πήγαν το παιχνίδι πάλι στα ίσια.

Μέχρι εκεί όμως. Αντίθετα με τις προοπτικές…  οι Counter Logic δεν πέταξαν το παιχνίδι…   ξαναπήραν το προβάδισμα και δεν το έχασαν ποτέ ξανά!

Υποχρέωσαν μάλιστα τους C9 σε surrender που συνήθως δεν το βλέπουμε σε LCS, ένδειξη εκνευρισμού της ομάδας που πολλοι πίστευαν πως θα πάρει πάλι την πρωτιά και τώρα βρίσκεται 2 νίκες πίσω από τους Team Solo Mid και 2 νίκες μπροστά απο Counter Logic και Dignitas.

Ελπίζουμε πως η ομάδα του Ελληνοκαναδού HotShotGG θα κάνει κι άλλες τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις στους οπαδούς της!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,

Gamer since: 1983