Η ένδοξη εξέλιξη της Μηχανής Πολέμου Βελ'Κοζ

Username: Creator Password: ************* Subject: BC.Infiltrator Accessing BC.INFILTRATOR.v3.log2.25 Το παγιδευμένο υποκείμενο αιωρείται χωρίς φτερά ή τζετ.Λέιζερ και οπλισμός του κενού, κάνουν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μία Μηχανή Πολέμου. Φαίνεται ότι έχει πολύ υψηλή νοημοσύνη, αλλά θα λυγίσει στη θέλησή μου. Η αντικατάσταση του οργανικού καβουκιού σε πλάσματα του Κενού είναι κάτι απλό, όμως η μετατροπή με όπλα και πανοπλίες με συναρπάζει. Η νοημοσύνη του πλάσματος έχει δαιτηρηθεί, αλλά έχει περιοριστεί. Το μόνο που επεξεργάζεται πλέον είναι το πώς να καταστρέφει στόχους. Κάθε άλλη μορφή έκφρασης έχει απενεργοποιηθεί. Έκανα σημαντικές μετατροπές στον οπλισμό του, αναβαθμίζοντάς τον σε λέιζερ και εξελιγμένα ρουκετοβόλα. Η […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

bcvc-banner-el

Username: Creator
Password: *************
Subject: BC.Infiltrator
Accessing BC.INFILTRATOR.v3.log2.25

Το παγιδευμένο υποκείμενο αιωρείται χωρίς φτερά ή τζετ.Λέιζερ και οπλισμός του κενού, κάνουν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μία Μηχανή Πολέμου. Φαίνεται ότι έχει πολύ υψηλή νοημοσύνη, αλλά θα λυγίσει στη θέλησή μου.
Η αντικατάσταση του οργανικού καβουκιού σε πλάσματα του Κενού είναι κάτι απλό, όμως η μετατροπή με όπλα και πανοπλίες με συναρπάζει. Η νοημοσύνη του πλάσματος έχει δαιτηρηθεί, αλλά έχει περιοριστεί. Το μόνο που επεξεργάζεται πλέον είναι το πώς να καταστρέφει στόχους. Κάθε άλλη μορφή έκφρασης έχει απενεργοποιηθεί. Έκανα σημαντικές μετατροπές στον οπλισμό του, αναβαθμίζοντάς τον σε λέιζερ και εξελιγμένα ρουκετοβόλα.

Η πρώτη αποστολή του σαμποτέρ θα είναι να βρει έναν πυρήνα αντίστασης, να συλλέξει πληροφορίες για το δίκτυο μελών της αντίστασης και να ξεφορτωθεί τον ηγέτη τους. Αναβαθμισμένη, εξελιγμένη και δική μου! Η Μηχανή Πολέμου Βελ’Κοζ δε θα με απογοητεύσει.

Περισσότερα νέα για το League of Legends