Πως να χρησιμοποιήσετε τον Dr.Mundo για να έχετε επιτυχία στα παιχνίδια κατάταξης

Ο Dr.Mundo δεν είναι ανίκητος στο top lane εάν παίζεις ένα χαρακτήρα πολλές φορές ,και υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που μπορούν να τον κάνουν counterστην αρχή του παιχνιδιού. Παρακάτω είναι κάποιοι χαρακτήρες που πρέπει να προσέξεις όταν παίζεις ενάντια σε top laners : Riven Μην ξεχνάς να κάνεις ban αυτόν το χαρακτήρα εάν θες να παίξεις Mundo , γιατί δεν είναι αρκετά δυνατός για να αντιμετωπίσει το burst της. Shyvana Επίσης να θυμάσαι να κάνεις ban και αυτόν το χαρακτήρα αν θες να παίξεις Mundo. Η Shyvana μπορεί να κάνει suppress σχεδόν όλους τους χαρακτήρες στη τελευταία βερσιόν του παιχνιδιού. Ακόμα […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Dr.Mundo δεν είναι ανίκητος στο top lane εάν παίζεις ένα χαρακτήρα πολλές φορές ,και υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που μπορούν να τον κάνουν counterστην αρχή του παιχνιδιού. Παρακάτω είναι κάποιοι χαρακτήρες που πρέπει να προσέξεις όταν παίζεις ενάντια σε top laners :

Riven

Μην ξεχνάς να κάνεις ban αυτόν το χαρακτήρα εάν θες να παίξεις Mundo , γιατί δεν είναι αρκετά δυνατός για να αντιμετωπίσει το burst της.

Shyvana

Επίσης να θυμάσαι να κάνεις ban και αυτόν το χαρακτήρα αν θες να παίξεις Mundo. Η Shyvana μπορεί να κάνει suppress σχεδόν όλους τους χαρακτήρες στη τελευταία βερσιόν του παιχνιδιού. Ακόμα και με τη βοήθεια του jungler μπορεί να μην είστε αρκετά δυνατοί για να την νικήσετε 2v1.

Olaf

Πρέπει να είσαι προσεκτικός μαζί του εφόσον μπορεί να κάνει πολύ καλή ζημιά στον αντίπαλο καταναλώνοντας μόνο μέρος από τη ζωή του. Μην πολεμάς απέναντί του στην αρχή του παιχνιδιού και σιγούρεψε το περιβάλλον σου. Περίμενε για ένα gank.

Nasus

Στην αρχή του παιχνιδιού κανένας δε μπορεί να σκοτώσει τον άλλο, αλλά προσπάθησε να συνεργαστείς με τον jungler για να τον σκοτώσεις . Όταν κερδίσεις κάποιο προβάδισμα , μπορείς να τον κάνεις suppress στο lane.

Pantheon

Πολλοί παίκτες λένε ότι ο Mundo δεν μπορεί να νικήσει ένα Pantheon στο top lane . Στην αρχή του παιχνιδιού, χρειάζεσαι αμυντικά runes και πάρε Cloth Armor και 5 health pots για να μειώσεις όσο πιο πολύ μπορείς τη ζημιά του Pantheon.

Όταν ο αντίπαλός σου είναι η Riven ή ο Olaf μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το mastery page:

Screenshot_6

 

Όταν ο αντίπαλος είναι ο Tryndamere ή ο Patheon μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το mastery page για να κάνεις counter το critical strike τους: 

Screenshot_7

 

Όσο έχεις Spirit Visage , μπορείς να πολεμήσεις ενάντια σε AP top laners . Αυτό το mastery page θα βοηθήσει ενάντια σε AP χαρακτήρες: 

Screenshot_8

 

O ρόλος του Dr.Mundo είναι να κάνει tank, δηλαδή να ενοχλεί τους σημαντικούς αντιπάλους και να απορροφάς όσο πιο πολύ ζημιά μπορείς. Να θυμάσαι να μην ανοίγεις ulti όταν έχεις πολύ ζωή. Εάν σε χτύπησαν με ignite και με τη προϋπόθεση ότι έχεις ανοίξει ulti απέφευγε τα skills των αντιπάλων όποτε μπορείς . Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το flash για να ξεφύγεις από το πεδίο όταν έχεις λίγη ζωή . Ο Mundoχρειάζεται κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα πριν οδηγήσει την ομάδα του στη μάχη.

Περισσότερα νέα για το League of Legends