Οι 3 καλύτεροι ήρωες στο LoL για αρχάριους!

Η τέταρτη σεζόν ξεκινάει σύντομα! Χωρίς αμφιβολία, πολλοί νέοι παίκτες θα ξεκινήσουν το League of Legends. Ως αρχάριος δεν γίνεται να μάθεις 117 ήρωες. Εδώ λοιπόν θα κάνουμε μια εισαγωγή σε τρεις ήρωες που θεωρούμε καταλληλότερους για έναν αρχάριο παίκτη! Νούμερο 1! Annie, the Dark Child Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της 3ης σεζόν, η Annie έγινε δημοφιλής ξανά καθώς οι παίχτες άρχισαν να τη χρησιμοποιούν ως support. H Annie κοστίζει μόνο 450 IP οπότε είναι πολύ εύκολο να αποκτηθεί από έναν νέο παίχτη που δεν έχει πολλούς πόντους. Έχει μεγάλο attack range (650) και χρησιμοποιώντας το Q για να σκοτώσει […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η τέταρτη σεζόν ξεκινάει σύντομα! Χωρίς αμφιβολία, πολλοί νέοι παίκτες θα ξεκινήσουν το League of Legends. Ως αρχάριος δεν γίνεται να μάθεις 117 ήρωες. Εδώ λοιπόν θα κάνουμε μια εισαγωγή σε τρεις ήρωες που θεωρούμε καταλληλότερους για έναν αρχάριο παίκτη!

Νούμερο 1! Annie, the Dark Child

Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της 3ης σεζόν, η Annie έγινε δημοφιλής ξανά καθώς οι παίχτες άρχισαν να τη χρησιμοποιούν ως support.

H Annie κοστίζει μόνο 450 IP οπότε είναι πολύ εύκολο να αποκτηθεί από έναν νέο παίχτη που δεν έχει πολλούς πόντους. Έχει μεγάλο attack range (650) και χρησιμοποιώντας το Q για να σκοτώσει creeps μπορεί να κρατήσει ψηλά το mana της. Έτσι μπορεί να παιχτεί εύκολα σαν MID ή support.

Με την Annie πρέπει κυρίως να εκμεταλλεύεσαι το passive της: Κάθε τέταρτο spell το επόμενο κάνει stun για 1,75 δευτερόλεπτα. Μπορεί να έχει καλό έλεγχο στη λωρίδα της και να επιτίθεται στους αντιπάλους εκμεταλλευόμενη το passive της.  Παίζοντας στη μεσαία λωρίδα μπορεί με κανονικές επιθέσεις να χαμηλώσει τη ζωή των αντιπάλων και με το Q και το W να τους αποτελειώσει μόλις η ζωή τους πέσει πολύ. Μόλις φτάσει 6 level μπορεί να κάνει απίστευτο damage στην στιγμή με συνδυασμό Q,W και R χρησιμοποιώντας και το passive της 

Νούμερο 2!  Fiddlesticks, the Harbinger of Doom

Συγκρινόμενος με την Annie ο Fiddlesticks μπορεί να παιχτεί και MID και SUPPORT αλλά και JUNGLER.  Με σωστή χρήση των δυνατοτήτων του μπορεί κανείς να αποδιοργανώσει έναν αντίπαλο και αυτός να μην μπορεί να ανταποδώσει τα χτυπήματα. Επιπλέον, το W μπορεί να αναπληρώσει την χαμένη ζωή και με αυτό μπορεί και γίνεται ένας εξαιρετικός jungler.

Εξαρτάται πολύ από το ulti του για να κάνει ένα αποδοτικό gang ειδικά αν γίνει τη σωστή στιγμή στο σωστό χώρο και συνδυαστεί με Q και W.

Νούμερο 3! Ashe, the Frost Archer

Αν θέλουμε να παίξουμε έναν ADC ήρωα, τότε η Ashe είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Οι καλύτεροι σημερινοί ADC παίχτες (imp, Sneaky) δήλωσαν πως ξεκίνησαν με Ashe. Μιας και δεν μπορεί να αλλάξει θέση γρήγορα πρέπει να μάθουμε να έχουμε σωστές θέσεις την ώρα του παιχνιδιού ειδικά αν το αντίπαλο support έχει ιδιότητες όπως stun – fear- grab όπως για παράδειγμα Annie, fiddlesticks, Blitzcrank. Επίσης, μπορείς να μάθεις κάτι πολύ σημαντικό παίζοντας Ashe: να κάνεις kiting τον αντίπαλο. Αυτό το κάνει πολύ καλά με τα Q και W.

Τέλος η ultimate δυνατότητά της είναι εξαιρετική για να ξεκινήσει μιά ομαδική μάχη, ειδικά αν συνδυαστεί και με τις ultimate δυνατότητες των συμπαιχτών της.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983