To Rayman για PS4 και Xbox One

Ένα παιχνίδι Rayman θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και Xbox One τον Φεβρουάριο, o Διευθύνων Σύμβουλος Yves Guillemot της Ubisoft, δήλωσε σήμερα     Ένας εκπρόσωπος της Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το Rayman: Legends θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 το Φεβρουάριο. Ακόμα δεν είναι σαφές αν αυτό είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Rayman ή μια έκδοση του Rayman: Legends ή Rayman: Origins. Δεν δόθηκαν παραπάνω πληροφορίες από αυτούς. Το Rayman: Legends είχε κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο για Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC και PlayStation Vita. Το παιχνίδι έχει πουλήσει περίπου 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέχρι σήμερα, η Ubisoft […]

Platforms
 

Ένα παιχνίδι Rayman θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και Xbox One τον Φεβρουάριο, o Διευθύνων Σύμβουλος Yves Guillemot της Ubisoft, δήλωσε σήμερα

 

 

Ένας εκπρόσωπος της Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το Rayman: Legends θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 το Φεβρουάριο.

Ακόμα δεν είναι σαφές αν αυτό είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Rayman ή μια έκδοση του Rayman: Legends ή Rayman: Origins. Δεν δόθηκαν παραπάνω πληροφορίες από αυτούς.

Το Rayman: Legends είχε κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο για Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC και PlayStation Vita. Το παιχνίδι έχει πουλήσει περίπου 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέχρι σήμερα, η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα.

Tags