Φτάνει το τέλος της 3ης Σεζόν!

  Μένουν 72 ώρες μεταξύ σας και τις αμοιβές της 3ης Σεζόν.  Θα διεκδικήσετε τη νικηφόρα αμφίεση ματιού για την Ασημένια βαθμίδα ή θα φτάσετε τη χρυσή για την αποκλειστική Νικηφόρα Ελίζ; Όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα στις 11 προς 12 Νοεμβρίου, οι ουρές κατάταξης θα απενεργοποιηθούν και θα ξεκινήσουμε να δίνουμε τις αμοιβές. Μπορείτε να αναμένετε τις καταθέσεις τους στο λογαριασμό σας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Οι ουρές κατάταξης θα είναι κλειστές για περίπου δώδεκα ώρες και θα ενεργοποιηθούν ξανά για την περίοδο προετοιμασίας με κάποιες αλλαγές που θα συζητήσουμε σύντομα.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

 

Μένουν 72 ώρες μεταξύ σας και τις αμοιβές της 3ης Σεζόν. 

Θα διεκδικήσετε τη νικηφόρα αμφίεση ματιού για την Ασημένια βαθμίδα ή θα φτάσετε τη χρυσή για την αποκλειστική Νικηφόρα Ελίζ;

Όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα στις 11 προς 12 Νοεμβρίου, οι ουρές κατάταξης θα απενεργοποιηθούν και θα ξεκινήσουμε να δίνουμε τις αμοιβές. Μπορείτε να αναμένετε τις καταθέσεις τους στο λογαριασμό σας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Οι ουρές κατάταξης θα είναι κλειστές για περίπου δώδεκα ώρες και θα ενεργοποιηθούν ξανά για την περίοδο προετοιμασίας με κάποιες αλλαγές που θα συζητήσουμε σύντομα.

Περισσότερα νέα για το League of Legends