Τελικοί του Tournament 1v1!

Ομάδα διοργάνωσης: Devatva, Gamespace.gr, League Of Legends – Greece Η ομάδα Devatva, Gamespace.gr, League Of Legends – Greece, θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα όλους τους υποστηρικτές της, διοργάνωσε το πρώτο online Τουρνουά 1v1 League of Legends, της κοινότητάς της, σε συνεργασία με την καλύτερη πλατφόρμα των e-Sports, ESL Greece. Τα κανάλια ζωντανής αναμετάδοσης επιλεγμένων αγώνων, ήταν τα εξής: Devatva και Vourligan. Ευχαριστούμε θερμά και τον FKI Shadow για την παρουσία του, ως σχολιαστή, μαζί με τον Devatva. Ο πρώτος γύρος των προκριματικών ξεκίνησε το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου. Την επόμενη μέρα, 3 Νοεμβρίου, συνεχίστηκε ο δεύτερος γύρος, των 32, και σήμερα, Τρίτη 5 […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

1v1-new

Ομάδα διοργάνωσης: Devatva, Gamespace.gr, League Of Legends – Greece

Η ομάδα Devatva, Gamespace.gr, League Of Legends – Greece, θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα όλους τους υποστηρικτές της, διοργάνωσε το πρώτο online Τουρνουά 1v1 League of Legends, της κοινότητάς της, σε συνεργασία με την καλύτερη πλατφόρμα των e-Sports, ESL Greece.

Τα κανάλια ζωντανής αναμετάδοσης επιλεγμένων αγώνων, ήταν τα εξής: Devatva και Vourligan. Ευχαριστούμε θερμά και τον FKI Shadow για την παρουσία του, ως σχολιαστή, μαζί με τον Devatva.

Ο πρώτος γύρος των προκριματικών ξεκίνησε το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου. Την επόμενη μέρα, 3 Νοεμβρίου, συνεχίστηκε ο δεύτερος γύρος, των 32, και σήμερα, Τρίτη 5 Νοεμβρίου, θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Κατά τη διάρκεια των live streaming δόθηκαν πολλά δώρα κι έπεται και συνέχεια…

Ο Μικρός Τελικός ξεκινά στις 19:00 και η αναμετάδοσή του θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι Vourligan.

Ο Μεγάλος Τελικός στις 20:30, στο κανάλι Devatva.

1v1 brackets pic

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά θα ακολουθήσει συνέντευξη με τον νικητή.

Στις τρεις πρώτες θέσεις θα δοθούν τα παρακάτω βραβεία:

  1. Razer Goliathus ( League of Legends Collector’s Edition ) + 25€ Paysafe card
  2. Razer Armadillo II + 10€ Paysafe card
  3. Full Metal Rammus Skin + 5€ Paysafe card

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά την Riot και την Razer για την υποστήριξή τους. Ευχαριστούμε, επίσης, τον The Cpt Americá για τη συμβολή του στο πρώτο βραβείο με την Paysafecard. Κυρίως, όμως, ευχαριστούμε όλους εσάς που βρίσκεστε από την αρχή στο πλευρό μας.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή! Μείνετε συντονισμένοι και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα ενδιαφέροντα events!

Περισσότερα νέα για το League of Legends