Ο διάσημος Έλληνας Forg1venx247 μπαίνει στους Copenhagen Wolves

Σημαντικά τα νέα για το Greek community του LoL καθώς ανακοινώθηκε πως ο Forg1ven μπαίνει στους Copenhagen Wolves. Τρανταχτά τα νέα για το ελληνικό community του League of Legends , καθώς σήμερα μας ανακοινώθηκε επίσημα από τη σελίδα του Rekkles στο Facebook πως ο διάσημος Έλληνας marksman , Forg1venx247 μόλις πήρε τη θέση του Ad carry/Marksman για την ομάδα Copenhagen Wolves. Μάλλον θα το περίμενε κανείς αφού, πρόσφατα είχε κερδίσει την πρωτιά στο Challenger Tier του EU West server. Παρακάτω θα διαβάσετε αυτό που ανακοίνωσε ο Martin ‘Rekkles’ Larsson στο Facebook για τον Forgiven : «Είμαι πολύ χαρούμενος που κάποιος […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σημαντικά τα νέα για το Greek community του LoL καθώς ανακοινώθηκε πως ο Forg1ven μπαίνει στους Copenhagen Wolves.

Forg1ven Gamespace

Τρανταχτά τα νέα για το ελληνικό community του League of Legends , καθώς σήμερα μας ανακοινώθηκε επίσημα από τη σελίδα του Rekkles στο Facebook πως ο διάσημος Έλληνας marksman , Forg1venx247 μόλις πήρε τη θέση του Ad carry/Marksman για την ομάδα Copenhagen Wolves. Μάλλον θα το περίμενε κανείς αφού, πρόσφατα είχε κερδίσει την πρωτιά στο Challenger Tier του EU West server. Παρακάτω θα διαβάσετε αυτό που ανακοίνωσε ο Martin ‘Rekkles’ Larsson στο Facebook για τον Forgiven :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κάποιος τόσο καλός όσο ο Forg1venx247 θα πάρει τη θέση του Ad Carry για τους Copenhagen Wolves. Είναι μάλλον ο πρώτος παίκτης μετά τον Puszu (προσωρινό Ad Carry των Fnatic) που με έχει νικήσει πολλές φορές συνεχόμενα, ξεχωριστά, που το βλέπω ως κίνητρο για να παίξω περισσότερο και να προπονηθώ πιο σκληρά.

Έτσι κι αλλιώς θέλω να γίνω ο καλύτερος , και επειδή δεν υπάρχουν ταξίδια χωρίς εμπόδια, πρέπει απλώς να γίνω πιο δυνατός από ότι πριν , και αυτό είναι που έχει σημασία.»

Οπότε και με αυτό τον λόγο του Rekkles ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του Forg1ven μαζί με το ελληνικό support Unlimited στην νέα του ομάδα και ελπίζουμε να δείξει στην υπόλοιπη Ευρώπη ότι οι Έλληνες παίκτες έχουν τη δυνατότητα να πάνε μπροστά.

Περισσότερα νέα για το League of Legends