Τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα το PS4 !

Ευχάριστα νέα για όλους τους gamers, 13 Δεκεμβρίου το Playstation 4 στην Ελλάδα!!!   Μόλις σήμερα, έγινε ενημέρωση από το παράρτημα της Sony στην Ελλάδα, σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Playstation 4 στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ενημέρωση θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα κονσόλα της Sony στις 13 Δεκεμβρίου. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης, καθώς αυτή θα ορίζεται ξεχωριστά από κάθε μαγαζί. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το κλασσικό πακέτο δεν θα ξεφεύγει από τα 400 ευρώ και σίγουρα θα υπάρχουν καταστήματα, που θα πουλάνε φτηνότερα. Μέχρι το επίσημο λανσάρισμα του […]

Platform
 

Ευχάριστα νέα για όλους τους gamers, 13 Δεκεμβρίου το Playstation 4 στην Ελλάδα!!!

 

Μόλις σήμερα, έγινε ενημέρωση από το παράρτημα της Sony στην Ελλάδα, σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Playstation 4 στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ενημέρωση θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα κονσόλα της Sony στις 13 Δεκεμβρίου.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης, καθώς αυτή θα ορίζεται ξεχωριστά από κάθε μαγαζί. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το κλασσικό πακέτο δεν θα ξεφεύγει από τα 400 ευρώ και σίγουρα θα υπάρχουν καταστήματα, που θα πουλάνε φτηνότερα.

Μέχρι το επίσημο λανσάρισμα του PS4 στη χώρα μας, το καταναλωτικό κοινό θα έχει μία πληθώρα από επιλογές σε παιχνίδια, τα οποία θα αυξάνονται συνέχεια με το πέρασμα του χρόνου.

Τα Χριστούγεννα φέτος θα έχουν ταμπέλα «Gaming» γι’όλους μας!!! Ας ελπίσουμε ο Άι Βασίλης να είναι γενναιόδωρος και να μας προσφέρει το ανάλογο… «χαρτί» που θα χρειαστούμε για ν’αγοράσουμε τη κονσόλα !