Συνεργασία GameSpace.gr/Devatva με League of Legends-Greece

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ανακοινώσουμε την συνεργασία των GameSpace.gr/Devatva και League of Legends Greece! Η ομάδα μας πλέον μεγαλώνει, δυναμώνει και ο σκοπός της είναι μόνο ένας. Να προσφέρει την πιο διασκεδαστική εμπειρία στον χώρο του League of Legends και όχι μόνο. Με την έναρξη της συνεργασίας μας, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό Community League of Legends, όπου θα προσφέρουμε βοήθεια σε νέους παίκτες και μη, πληροφορίες για τους αγαπημένους σας ήρωες και οδηγούς για το πως μπορείτε να βελτιωθείτε στο LoL. Επίσης θέλουμε να δημιουργήσουμε μία Clan, στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε όλοι, ώστε να γίνετε μέρος μίας […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ανακοινώσουμε την συνεργασία των GameSpace.gr/Devatva και League of Legends Greece!

Η ομάδα μας πλέον μεγαλώνει, δυναμώνει και ο σκοπός της είναι μόνο ένας. Να προσφέρει την πιο διασκεδαστική εμπειρία στον χώρο του League of Legends και όχι μόνο.

Με την έναρξη της συνεργασίας μας, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό Community League of Legends, όπου θα προσφέρουμε βοήθεια σε νέους παίκτες και μη, πληροφορίες για τους αγαπημένους σας ήρωες και οδηγούς για το πως μπορείτε να βελτιωθείτε στο LoL. Επίσης θέλουμε να δημιουργήσουμε μία Clan, στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε όλοι, ώστε να γίνετε μέρος μίας παρέας που αποκλειστικός της στόχος θα είναι η ψυχαγωγία και η εκπαίδευση των μελών της.

Αυτό που θέλουμε σαν ομάδα, είναι να σας προσφέρουμε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να δημιουργήσουμε το δικό μας παρεάκι, που θα κρατήσει συντροφιά σε όλους μας μέσα στα επόμενα χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι καθώς στο μέλλον, ετοιμάζουμε διάφορα πράγματα όπως Giveaway και Events τα οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα Link για όλα τα μέλη της συνεργασίας 

https://www.facebook.com/gamespacegr

https://www.facebook.com/pages/League-Of-Legends-Greece

https://www.facebook.com/devatva.Gaming

http://www.twitch.tv/devatva_east

Περισσότερα νέα για το League of Legends