H Rockstar εξηγεί γιατί έχει μόνο αντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους για το GTA V

Ο συνιδρυτής Dan Houser λέει » Η ιδέα του να είσαι αρρενωπός ήταν το κλειδί της ιστορίας»- είναι open-world παιχνίδι που θα διαρκέσει 100 ώρες. Ο συνιδρυτής Dan Houser της Rockstar Games προσέφερε μια επίγνωση στο γιατί κανένας από τους 3 πρωταγωνιστές του Grand Theft Auto V δεν είναι γυναίκα. Σε μια συνέντευξη με τον The Guardian, Houser , είπε πως η απόφαση πάρθηκε μέσα από τον σχεδιασμό της αφήγησης. » Η ιδέα του να είσαι αρρενωπός ήταν το κλειδί της ιστορίας» Ο Houser είπε. Οι τρείς πρωταγωνιστές του GTA V είναι οι Trevor , Michael, και Franklin . To […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Ο συνιδρυτής Dan Houser λέει » Η ιδέα του να είσαι αρρενωπός ήταν το κλειδί της ιστορίας»- είναι open-world παιχνίδι που θα διαρκέσει 100 ώρες.

Ο συνιδρυτής Dan Houser της Rockstar Games προσέφερε μια επίγνωση στο γιατί κανένας από τους 3 πρωταγωνιστές του Grand Theft Auto V δεν είναι γυναίκα. Σε μια συνέντευξη με τον The Guardian, Houser , είπε πως η απόφαση πάρθηκε μέσα από τον σχεδιασμό της αφήγησης.

» Η ιδέα του να είσαι αρρενωπός ήταν το κλειδί της ιστορίας» Ο Houser είπε.

Οι τρείς πρωταγωνιστές του GTA V είναι οι Trevor , Michael, και Franklin . To online μερος του παιχνιδιού λέγεται GTA Online και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει γυναικείο χαρακτήρα . Αυτό το game mode θα λανσαριστεί στις 1 Οκτωβρίου σαν δωρεάν ενημέρωση στο παιχνίδι .

Επίσης σε μια συνέντευξη , ο Houser είπε ότι το GTA V περιέχει πάνω από 100 ώρες gameplay και το Rockstar Games ξόδεψε πάνω από 100 μέρες στο Los Angeles διεξάγοντας «ερευνητικά ταξίδια» για το παιχνίδι .

«Στο πόδι , όλη νύχτα με παράξενους ανθρώπους , παράξενους αστυνομικούς δείχνοντας μας γύρω από πρώτο-χέρι έρευνας» Ο Houser είπε.» Μιλήσαμε με FBI πράκτορες οι οποίοι είναι undercover , με ειδικούς στη Mafia με gangsters του δρόμου που ξέρουν την αργκό, μάλιστα επισκεφτήκαμε μια κατάλληλη φυλακή . Αυτοί οι φτωχοί αλήτες στην επίπεδη και αλμυρή έρημο, μίλια μακριά . Ήταν τελείως καταθλιπτικά.»

Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για το Xbox 360 και Playstation 3.

Περισσότερα νέα για το GTA V