Ανταμοιβές τέλους 3ης Σεζόν

Καθώς απομένουν λιγότεροι από τρεις μήνες έως το τέλος της 3ης Σεζόν, γνωρίζουμε ότι η αγωνία σας για τις φετινές ανταμοιβές μεγαλώνει. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τι μπορείτε να αποκτήσετε για τη συμμετοχή σας σε αγώνες κατάταξης της 3ης Σεζόν. Μοιράζουμε τις αμοιβές βασισμένοι στην βαθμίδα που θα φτάσετε μέχρι το τέλος των παιχνιδιών κατάταξης της 3ης Σεζόν. Θα αποκτήσετε ανταμοιβές παίζοντας σε αγώνες κατάταξης σε οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού (σόλο, δίδυμο, 5v5 ή 3v3) και θα αποκτήσετε την ανταμοιβή που αντιστοιχεί στην υψηλότερη βαθμίδα που θα έχετε σε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες. Έχετε υπόψη ότι, για τις ανταμοιβές βαθμίδας […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Καθώς απομένουν λιγότεροι από τρεις μήνες έως το τέλος της 3ης Σεζόν, γνωρίζουμε ότι η αγωνία σας για τις φετινές ανταμοιβές μεγαλώνει. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τι μπορείτε να αποκτήσετε για τη συμμετοχή σας σε αγώνες κατάταξης της 3ης Σεζόν.

Μοιράζουμε τις αμοιβές βασισμένοι στην βαθμίδα που θα φτάσετε μέχρι το τέλος των παιχνιδιών κατάταξης της 3ης Σεζόν. Θα αποκτήσετε ανταμοιβές παίζοντας σε αγώνες κατάταξης σε οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού (σόλο, δίδυμο, 5v5 ή 3v3) και θα αποκτήσετε την ανταμοιβή που αντιστοιχεί στην υψηλότερη βαθμίδα που θα έχετε σε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες. Έχετε υπόψη ότι, για τις ανταμοιβές βαθμίδας 5v5 και 3v3, πρέπει να έχετε κερδίσει τουλάχιστον 10 αγώνες με την ομάδα, ώστε να έχετε δικαίωμα απόκτησης της ανταμοιβής.

Αρκετά χρονοτριβήσαμε, ας δούμε τις ανταμοιβές!

Ανταμοιβές Βαθμίδας


Χάλκινη ή υψηλότερη: Εικονίδιο Επικαλεστή 3ης Σεζόν

Θα αποκτήσετε ένα Εικονίδιο Επικαλεστή που εμφανίζει τα επιτεύγματά σας. Κάθε βαθμίδα έχει διαφορετικό εικονίδιο.

 

Αργυρή ή υψηλότερη: Περίγραμμα banner προφίλ, Περίγραμμα οθόνης φόρτωσης, Νικηφόρα αμφίεση ματιών

Από το banner προφίλ σας στην οθόνη φόρτωσης, προκριθείτε στην Αργυρή βαθμίδα ή σε υψηλότερη για να αποκτήσετε το αντίστοιχο περίγραμμα. Κάθε βαθμίδα έχει περίγραμμα διαφορετικού χρώματος. Στην Αργυρή βαθμίδα, θα αποκτήσετε, επίσης, μια νέα μόνιμη Νικηφόρα αμφίεση ματιών για να σας φωτίζει στο σκοτάδι της ζούγκλας.

 

Χρυσή ή υψηλότερη: Μετάλλιο της 3ης Σεζόν για προσκλήσεις φίλων και ομάδας, Νικηφόρα Αμφίεση Ήρωα

Αν προκριθείτε στις υψηλότερες βαθμίδες του αγωνιστικού παιχνιδιού, θα μπορείτε να καλωσορίζετε νέους φίλους και συμπαίκτες με ένα εξατομικευμένο μετάλλιο πρόσκλησης που επιδεικνύει τις επιτυχίες σας εντυπωσιακά. Επίσης, θα αποκτήσετε τη μόνιμη Νικηφόρα αμφίεση ματιών και μια μοναδική Νικηφόρα αμφίεση.

 

 

 

Είτε θέλετε να αποκτήσετε νέους συμπαίκτες είτε να φτάσετε στη νίκη με παλιούς φίλους σας, παίξτε σε ομάδες κατάταξης, για να αποκτήσετε μια τρομερή νικηφόρα νέα αμφίεση ως ανταμοιβή. Έχετε περιθώριο έως τις 31/10, γι’ αυτό ορμήστε στις Αρένες της Δικαιοσύνης! Καλή τύχη.

Περισσότερα νέα για το League of Legends