Οι παίκτες του Total War: Rome II θα έχουν πρόσβαση στο beta του Arena

Οι παίκτες του Total War: Rome II θα λάβουν νωρίτερα πρόσβαση σε ένα beta για το επερχόμενο free-to-play MOBA Total War: Arena, ανακοινώθηκε σήμερα από την Creative Assembly. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι παίκτες που αγοράζουν το Total War: Rome II θα έχουν πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό μπόνους οπλοστάσιο Legion στο παιχνίδι και την αξία $ 15 σε νομίσματα για την Arena. Επίσης αυτοί οι παίκτες θα κερδίσουν  το Legion status για το free-to-play παιχνίδι, αν και συγκεκριμένα οφέλη δεν αναφέρθηκαν. Το Total War: Arena είναι το πρώτο free-to-play παιχνίδι της Creative Assembly. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του GDC […]

Οι παίκτες του Total War: Rome II θα λάβουν νωρίτερα πρόσβαση σε ένα beta για το επερχόμενο free-to-play MOBA Total War: Arena, ανακοινώθηκε σήμερα από την Creative Assembly.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι παίκτες που αγοράζουν το Total War: Rome II θα έχουν πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό μπόνους οπλοστάσιο Legion στο παιχνίδι και την αξία $ 15 σε νομίσματα για την Arena.

Επίσης αυτοί οι παίκτες θα κερδίσουν  το Legion status για το free-to-play παιχνίδι, αν και συγκεκριμένα οφέλη δεν αναφέρθηκαν.

Το Total War: Arena είναι το πρώτο free-to-play παιχνίδι της Creative Assembly. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του GDC φέτος τον Μάρτιο. Αν και ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι ή για το beta της δεν έχει ανακοινωθεί.

Το Total War: Rome II θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Total War:Rome II