Νέες πληροφορίες για το «Second Assault» DLC του BF4

Θα περιέχει 4 χάρτες του BF3 Η DICE δημοσίευσε νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο DLC του Battlefield 4, » Second Assault «. To δεύτερο Premium πακέτο που ανακοίνωσε η DICE κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft στην Ε3, θα περιέχει 4 χάρτες του BF3 που αγαπήθηκαν από τους οπαδούς. Οι χάρτες θα ανασχεδιαστούν με βάση την Frostbite 3 αλλά και την υποστήριξη των νέων Multiplayer στοιχειών που θα συναντήσουμε στο Battlefield 4. To πρώτο Premium πακέτο » China Rising» θα διατεθεί δωρεάν με κάθε προ-παραγγελία του επερχόμενου τίτλου της DICE και θα περιέχει 4 νέους χάρτες, οχήματα και εξοπλισμό. […]

Publisher
 
Developer
 

Θα περιέχει 4 χάρτες του BF3

Η DICE δημοσίευσε νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο DLC του Battlefield 4, » Second Assault «. To δεύτερο Premium πακέτο που ανακοίνωσε η DICE κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft στην Ε3, θα περιέχει 4 χάρτες του BF3 που αγαπήθηκαν από τους οπαδούς. Οι χάρτες θα ανασχεδιαστούν με βάση την Frostbite 3 αλλά και την υποστήριξη των νέων Multiplayer στοιχειών που θα συναντήσουμε στο Battlefield 4.

To πρώτο Premium πακέτο » China Rising» θα διατεθεί δωρεάν με κάθε προ-παραγγελία του επερχόμενου τίτλου της DICE και θα περιέχει 4 νέους χάρτες, οχήματα και εξοπλισμό.

Όπως ήδη γνωρίζουμε όλα τα πακέτα DLC του Battlefield 4 θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Xbox One και μετέπειτα στις άλλες πλατφόρμες. Το Battlefield 4 αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις 29 Οκτωβρίου για PS3, Xbox 360 και PC, ενώ η next-gen κυκλοφορία του θα γίνει ταυτόχρονα με το λανσάρισμα των Xbox One και Playstation 4.

Περισσότερα νέα για το Battlefield 4