Το PS4 ξεπερνάει σε Pre-Orders το Xbox One

  Τα πρώτα στοιχεία για τις προ-παραγγελίες κονσολών από διάσημες ιστοσελίδες στις Ηνωμένες πολιτείες δείχνουν ότι για κάθε τρεις περίπου κονσόλες PS4, προ-παραγγελθήκαν δύο κονσόλες XboxOne κατά την περίοδο από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη στις 12 Ιουνίου. Αν και αυτό δεν αποτελεί ένδειξη για τις μελλοντικές προθέσεις των αγοραστών, οπότε δεν προκύπτει ότι η Sony είχε μεγαλύτερη απήχηση στους καταναλωτές κατά την διάρκεια του E3 2013 από ότι η Microsoft. Οι χρήστες μιας διάσημης ιστοσελίδας αναμφισβήτητα επηρεάστηκαν από τα μηνύματα της Sony κατά τη διάρκεια του E3 αυτής της χρονιάς. Τους ζητήθηκε να απαντήσουν ποιος πιστεύουν ότι ήταν ο “νικητής” […]

Platforms
 

 

Τα πρώτα στοιχεία για τις προ-παραγγελίες κονσολών από διάσημες ιστοσελίδες στις Ηνωμένες πολιτείες δείχνουν ότι για κάθε τρεις περίπου κονσόλες PS4, προ-παραγγελθήκαν δύο κονσόλες XboxOne κατά την περίοδο από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη στις 12 Ιουνίου. Αν και αυτό δεν αποτελεί ένδειξη για τις μελλοντικές προθέσεις των αγοραστών, οπότε δεν προκύπτει ότι η Sony είχε μεγαλύτερη απήχηση στους καταναλωτές κατά την διάρκεια του E3 2013 από ότι η Microsoft.

Οι χρήστες μιας διάσημης ιστοσελίδας αναμφισβήτητα επηρεάστηκαν από τα μηνύματα της Sony κατά τη διάρκεια του E3 αυτής της χρονιάς. Τους ζητήθηκε να απαντήσουν ποιος πιστεύουν ότι ήταν ο “νικητής” του E3 κατά τη διάρκεια της παράστασης. Πάνω από 280.000 συμμετείχαν, και η Sony πήρε την πρώτη θέση με 81% των ψήφων. Η Microsoft συγκέντρωσε 12% ενώ η Nintendo το υπόλοιπο 7%.

Ενώ η Sony φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα στις προ-παραγγελίες σε αυτό το σημείο του αγώνα, ο PhilSpencer ανταποκρίθηκε στις πρόσφατες ανησυχίες των καταναλωτών για τους υποχρεωτικούς ελέγχους συνδεσιμότητας και η φαινομενικά εχθρική προσέγγισης που χρησιμοποιείται στα παιχνίδια και ο δανεισμός λέγοντας, “Αυτό δεν είναι προβάδισμα. Η πλατφόρμα ξεκινά τον Νοέμβριο , έχουμε περισσότερο υλικό να μοιραστούμε.”

Προ-παραγγελίες για τις δύο κονσόλες είναι διαθέσιμες τώρα σε μερικές ιστοσελίδες:

PlayStation 4:
Amazon- $399.96
Walmart.com – $399.96
Best Buy – $399.99

Xbox One:
Amazon- $499.96
Walmart.com – $499.96
Best Buy – $499.99