Week 1 Nidalee Review

Αποφάσισα να αφιερώσω 2 μέρες της εβδομάδας Σάββατο και Κυριακή για να σας κάνω μια παρουσίαση όλων των Champions που συμμετέχουν στο League of Legends. Για να γνωρίσουμε καλύτερα την καταγωγή τους, το story τους ,το gameplay και τις ικανότητές τους! Για να δούμε σήμερα λοιπόν θα αρχίσουμε με μία απο τους αγαπημένους μου champions την Nidalee: Aς δούμε αρχικά τα skins που υπάρχουν: 1)Default skin:Nidalee,The Bestial Huntress2)Leopard 3)Snow Bunny(limited) 4) Bewitching(limited) 5)French maid6)Headhunter 7)Pharaoh Nidalee Συνεχίζω λοιπόν αναλύοντας τα stats της : Damage 49 (+3.5 / per level) Health 370 (+90 / per level) Mana 220 (+45 / per […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αποφάσισα να αφιερώσω 2 μέρες της εβδομάδας Σάββατο και Κυριακή για να σας κάνω μια παρουσίαση όλων των Champions που συμμετέχουν στο League of Legends. Για να γνωρίσουμε καλύτερα την καταγωγή τους, το story τους ,το gameplay και τις ικανότητές τους!

Για να δούμε σήμερα λοιπόν θα αρχίσουμε με μία απο τους αγαπημένους μου champions την Nidalee: Aς δούμε αρχικά τα skins που υπάρχουν:

1)Default skin:Nidalee,The Bestial Huntress2)Leopard

3)Snow Bunny(limited)

4) Bewitching(limited)

5)French maid6)Headhunter

7)Pharaoh Nidalee

Συνεχίζω λοιπόν αναλύοντας τα stats της :

Damage49(+3.5 / per level)
Health370(+90 / per level)
Mana220(+45 / per level)
Move Speed335 
Armor11(+3.5 / per level)
Magic Resist
30(+0 / per level)
Health Regen5(+0.6 / per level)
Mana Regen7(+0.5 / per level)

Τώρα ας δούμε αναλυτικότερα τα abilities της:

Javelin Toss / Takedown(Q)

Στην ανθρώπινη μορφή της, η Nidalee ρίχνει ένα Spear στο στόχο της, το οποίο κερδίζει damage καθώς βρίσκεται στον αέρα. Ως κούγκαρ, η επόμενη επίθεσή της θα προσπαθήσει να πληγώσει θανάσιμα τον στόχο της, προκαλώντας περισσότερo damage ανάλογα με το πόσο λίγη ζωή έχει.

Ανθρώπινη μορφή: Η Νidalee ρίχνει το spear της και προκαλεί 55/95/140/185/230 (+0.65) magic damage κατά την πρόσκρουση (προκαλεί έως και 250% damage ανάλογα με το πόσο μακριά βρίσκεται ο στόχος της).

Μορφή κούγκαρ: Η επόμενη επίθεση της Νidalee προκαλεί επιπλέον damage ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο ζωής του αντιπάλου της.

Cost

50/60/70/80/90 Μana

Range

1500

 

Bushwhack / Pounce(W)

Στην ανθρώπινη μορφή της, η Nidalee στήνει μια επικίνδυνη παγίδα στους ανύποπτους εχθρούς, η οποία μόλις ενεργοποιηθεί, αποκαλύπτει το στόχο και μειώνει το armor και το magic resist για 12 δευτερόλεπτα. Ως κούγκαρ, αναπηδάει προκαλώντας μικρό damage κατά την προσγείωση. Η αναπήδηση δεν επηρεάζεται από τη μείωση του Cooldown.

Ανθρώπινη μορφή: Η Νidalee στήνει μια παγίδα που προκαλεί 80/125/170/215/260 (+0.4) μαγική ζημιά σε 2 δευτερόλεπτα, αποκαλύπτει το στόχο και μειώνει το armor και τo magic resist κατά 20/25/30/35/40% για 12 δευτερόλεπτα. Οι παγίδες διαρκούν 4 λεπτά.>

Μορφή κούγκαρ: Η Νidalee επιτίθεται ξαφνικά προς τα μπροστά και προκαλεί ζημιά στους γύρω εχθρούς.

Cost

60/75/90/105/120 Μana

Range

900

 

Primal Surge / Swipe(E)

Στην ανθρώπινη μορφή της, η Νidalee διοχετεύει το πνεύμα του κούγκαρ για να θεραπεύσει τους συμμάχους της και να τους εμποτίσει με ταχύτητα επίθεσης για μικρό χρονικό διάστημα. Ως κούγκαρ, χτυπά γρήγορα με τα νύχια της τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της.

Ανθρώπινη μορφή: Η Νidalee healarει ένα σύμμαχο ήρωα για 50/85/120/155/190 (+0.7) και του δίνει 20/30/40/50/60% attack speed για 7 δευτερόλεπτα.

Μορφή κούγκαρ: Η Νidalee χτυπά με τα νύχια της τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της.

Cost

60/80/100/120/140 Μana

Range

600

 

Aspect Of The Cougar(R) :

Η Νidalee μεταμορφώνεται σε κούγκαρ, αποκτώντας νέα abilities και αυξημένo movement speed.

Ανθρώπινη μορφή: Η Νidalee μεταμορφώνεται σε άγριο κούγκαρ και κερδίζει 20 movement speed, ενώ τα βασικα abilities της γίνονται Takedown, Pounce και Swipe.

Μορφή κούγκαρ: Η Νidalee μεταμορφώνεται ξανά σε άνθρωπο.

No Cost

 

Prowl(Passive)

Όταν η Νidalee κινείται στη βλάστηση, το movement speed της αυξάνεται κατά 15% για 2 δευτερόλεπτα.

Για να δούμε μερικά tips για το Gamplay:

Εκμεταλλευτείτε τους θάμνους! Αν μπαινοβγαίνετε σε θάμνους, θα βελτιώσετε αισθητά την αποτελεσματικότητά σας στη μάχη.

Στις ομαδικές μάχες, ξεκινήστε να παρενοχλείτε με Spears και μεταμορφωθείτε σε κούγκαρ για να κυνηγήσετε όσους τρέχουν.

Kαι τώρα ας δούμε κατι πολύ σημαντικό για κάθε champion του league of legends την ταυτότητα και την ιστορία του:

Νidalee Lore

Υπάρχουν ελάχιστοι κάτοικοι, πόσο μάλλον πρωταθλητές, στην κατεστραμμένη κι επικίνδυνη έκταση, νότια του Μεγάλου Φράγματος. Ένα μεγάλο μέρος της γης εδώ φέρει ακόμα τα σημάδια των παλαιότερων Ρουνικών Πολέμων, ιδιαίτερα η μυστηριώδης Ζούγκλα Κουμούνγκου. Υπάρχουν ξεχασμένοι θησαυροί σε αυτά τα περίεργα μέρη που πολλοί έχουν ρισκάρει τις ζωές τους για να αποκτήσουν. Η πρωταθλήτρια γνωστή ως Νidalee ήταν απλά ένα κορίτσι που ταξίδευε με τους τυχοδιώκτες

γονείς της, όταν χάθηκαν μέσα στις αχανείς, τροπικές ζούγκλες. Η ζούγκλα δεν έδειξε έλεος, και η κοπέλα παρακολουθούσε τους γονείς της να βασανίζονται φριχτά τις τελευταίες τους ημέρες, καθώς υπέκυπταν σε μια μυστηριώδη και απαίσια ασθένεια.Αν και ήταν απίθανο για ένα νεαρό κορίτσι να επιβιώσει μόνο του στην αφιλόξενη ζούγκλα, η Nidalee τα κατάφερε. Η αθωότητα της νιότης και η αφέλεια της Nidalee την οδήγησαν να πλησιάσει τα πλάσματα της περιοχής και μια αγέλη από κούγκαρ την μεγάλωσε σαν δική της. Η Nidalee μεγάλωσε και για κάποιον λόγο απορρόφησε την ωμή μαγεία της άγριας ζούγκλας κι έτσι εξελίχθηκε σε κάτι πέρα από την ανθρώπινη υπόσταση και την αιλουροειδή της τάση. Μια μέρα ιδιαίτερης σημασίας για τη ζωή της, καθώς στεκόταν πάνω από τα κομματιασμένα απομεινάρια Νοξιανών ξυλοκόπων, η Nidalee αποφάσισε να επανενταχθεί στον αποκαλούμενο πολιτισμένο κόσμο, για να πολεμήσει στο League of Legends και να προστατεύσει τα αχανή δάση τόσο από τη Ντεμάσια όσο και από τη Νόξους.Η Nidalee έμαθε να μάχεται στο πλάι της γατίσιας οικογένειάς της, πολεμώντας άγρια με νύχια και με δόντια. Υπάρχει κάτι στην γατίσια χάρη της που ελκύει, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι ακριβώς γατούλα…

Aς δούμε σε τι lanes θα μπορούσαμε να απολαύσουμε την Nidalee:

1)Τop Lane:Ως τοπ μπορούμε να παίξουμε nidalee με δύο τρόπους:

ΑD bruiser

AP

2)Mid lane: Full Ap και mana για πολύ harass

3)Bot lane: Ως support είτε ap για harass και μπόλικο heal είτε standard support εκμεταλεύοντας το trap

Περισσότερα νέα για το League of Legends