Ο Edward πάει στην Curse

O Edward πλέον επίσημα στην Αμερικάνικη ομάδα Curse! Aνακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της ομάδας, ότι ο Edward θα ενταχθεί στην Αμερικανική Curse. Μάλιστα ανέβασαν στην σελίδα κοινωνικλης δυκτίωσης τους μια χαρακτηριστική φωτογραφία για να τον υποδεχτούν! : To πρώην support της G.G(Gambit Gaming) , μετά την αποχώρηση του ομάδα λόγο διαφορών με τον Genja (adc) αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ενταχθεί στο δυναμικό της Curse. Ο Edward θα φτάσει σήμερα στην Αμερική και θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με την νέα του ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμος για […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

O Edward πλέον επίσημα στην Αμερικάνικη ομάδα Curse!

Aνακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της ομάδας, ότι ο Edward θα ενταχθεί στην Αμερικανική Curse. Μάλιστα ανέβασαν στην σελίδα κοινωνικλης δυκτίωσης τους μια χαρακτηριστική φωτογραφία για να τον υποδεχτούν! :


To πρώην support της G.G(Gambit Gaming) , μετά την αποχώρηση του ομάδα λόγο διαφορών με τον Genja (adc) αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ενταχθεί στο δυναμικό της Curse.

Ο Edward θα φτάσει σήμερα στην Αμερική και θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με την νέα του ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την πρώτη βδομάδα του Αμερικανικού LCS που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη.

Τέλος, ο Rhux, όπου μετά την αποχώρηση του Elementz, είχε αναλάβει την θέση του Support στην Curse θα επιστρέψει στην θέση του αναπληρωματικού της ομάδας.Καλή επιτυχία Εdward!

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags