All Star Event

Το Σαββατοκύριακο All-Star 2013 του League of Legends ,πραγματοποιήθηκε  στη Σαγκάη  στις 24 -26 Μαΐου. Πέντε ομάδες που  εκπροσωπήσαν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Κίνας, της Κορέας και της Νοτιοανατολικής Ασίας / Ταϊβάν συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο Grand Stage της Σαγκάης.  Έλαβαν μέρος πέντε περιοχές, αλλά μόνο οι ομάδες των πρώτων τεσσάρων  προκριθήκαν χωρίς αγώνα στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της 3ης Σεζόν. Η περιοχή που θα αναδειχθεί πρώτη θα εξασφαλίσει, επίσης, το δικαίωμα να στείλει μια επιπλέον ομάδα στο Πρωτάθλημα, ενώ θα μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Σαββατοκύριακο All-Star 2013 του League of Legends ,πραγματοποιήθηκε  στη Σαγκάη  στις 24 -26 Μαΐου. Πέντε ομάδες που  εκπροσωπήσαν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Κίνας, της Κορέας και της Νοτιοανατολικής Ασίας / Ταϊβάν συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο Grand Stage της Σαγκάης.

 Έλαβαν μέρος πέντε περιοχές, αλλά μόνο οι ομάδες των πρώτων τεσσάρων  προκριθήκαν χωρίς αγώνα στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της 3ης Σεζόν. Η περιοχή που
θα αναδειχθεί πρώτη θα εξασφαλίσει, επίσης, το δικαίωμα να στείλει μια επιπλέον ομάδα στο Πρωτάθλημα, ενώ θα μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.Στις εβδομάδες που προηγούνται της διοργάνωσης, θα σας παρουσιάσουμε κάθε μία από τις πέντε ομάδες που ταξιδέψαν στη Σαγκάη.

ALL-STAR ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ :

Ο αρχηγός και σπεσιαλίστας του mid lane ομάδαςWE, Yu «Misaya» Jingxi, ανακατεύει μια σημαδεμένη τράπουλα καθώς κατευθύνεται προς τη λωρίδα. Γνωστός για το εξαιρετικό του παιχνίδι με τον Τουίστεντ Φέιτ, το ταξίδι του Misaya στο τουρνουά All-Star φαίνεται να ήταν γραμμένο στα χαρτιά από την αρχή. Από πολύ νωρίς όταν έφυγε από το σπίτι του αντίθετα στη βούληση των γονιών του για να αφοσιωθεί στο επαγγελματικό gaming, η θέληση του Misaya να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο τον φέρνει τώρα στη Σαγκάη.

Ο Liu «PDD» Mou είναι στο top lane της ομάδας All-Star της Κίνας. Ως ο κορυφαίος top lane παίχτης της Invictus Gaming, η μεγάλη δεξαμενή ηρώων ανθεκτικότητας του PDD προσφέρει προσαρμοστικότητα στη σύνθεση της ομάδας στη Σαγκάη. Γνωστός ως ο βασιλιάς της ουράς αναμονής για έναν παίκτη της Κίνας χάρη στην κυριαρχία του στη λωρίδα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο PDD πάει στο τουρνουά All-Star έτοιμος να επιδείξει την παντοκρατορία του.

Ο παίκτης που κάποτε ήταν γνωστός με το όνομα ClearLove, ο Ming «Troll» Kai, σκορπίζει τον όλεθρο στο τουρνουά της διοργάνωσης από τη Σεζόν 1. Ως jungler για την ομάδα WE, το παιχνίδι του Troll εκτοξεύτηκε σε άλλο επίπεδο. Ήδη γνωστός για την τρομακτική του παρουσία εκτός ζούγκλας πριν τη συμμετοχή του στην WE, ο Troll δεν έχει κατεβάσει ταχύτητα. Πέτυχε KDA πάνω από 7.0 κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος του LoL στην Κίνα και επιζητά να συνεχίσει να καλπάζει και στη Σαγκάη.

Ο τρίτος παίκτης της ομάδας WE, ο Gao «WeiXiao» Xuecheng, πάει στην Κίνα ως ADC. Το αποτελεσματικό σούπερ παίξιμο του WeiXiao με τον Κόγκ’Μο και τη Βέιν δίνει τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να δοκιμάζουν ασυνήθιστους συνδυασμούς εξειδικεύσεων και καινοτόμες στρατηγικές, αλλά η σταθερή μηχανική εκτέλεσή του με παραδοσιακούς ήρωες μακρινών αποστάσεων όπως ο Έζρεαλ και η Κέιτλιν σημαίνει ότι μπορούν εύκολα να επωφεληθούν παραδοσιακών στρατηγικών. Για τον WeiXiao, στη Σαγκάη θα είναι η υπέρτατη πρόκληση εναντίον των υπόλοιπων κορυφαίων επωμιστών Ζημιάς Επίθεσης και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το ποιος θεωρεί ότι θα υπερτερήσει η ομάδα all-star της Κινάς του επαγγελματικού Πρωταθλήματος του LoL.

Όταν ο Sun «XiaoXiao» Yalong της ομάδας Invictus Gaming δοκίμασε για πρώτη φορά το League of Legends, κόλλησε με τον Άλισταρ για να κυριαρχήσει. Ως παίκτης support στη λωρίδα με παρτενέρ, ο XiaoXiao έχει μέσο όρο βοήθειας 11 από το επαγγελματικό Πρωτάθλημα του LoL και εξειδίκευση σε αποτελεσματικούς ήρωες support. Σε αντίθεση με πολλούς παίκτες υποστήριξης, ο XiaoXiao εξακολουθεί να υπερτερεί με τη Σόνα, τη Λούλου και τη Ζάιρα ακόμη κι να πολλοί παίκτες υποστήριξης στρέφονται σε ήρωες όπως ο Θρες ή η Ελίζ. Ο XiaoXiao είναι το παλαιότερο μέλος της ομάδας all-star του επαγγελματικού Πρωταθλήματος του LoL της Κίνας και κατά πάσα πιθανότητα η εμπειρία του θα αποδειχθεί ανεκτίμητη στην προσπάθεια της ομάδας να βασιλεύσει εντός έδρας.

ALL-STAR ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ :

Κατακτώντας την πρώτη θέση με περισσότερες από 590.000 ψήφους, οWilliam «Scarra» Li θα εκπροσωπήσει τη Βόρεια Αμερική στo mid lane. Το καινοτόμο και αποτελεσματικό παιχνίδι του Scarra κατά τη διάρκεια του LCS, βοήθησε τον νεαρό Τεξανό να ξεχωρίσει, μετά από δέκα εβδομάδες σκληρού ανταγωνισμού. Ο Scarra θα ταξιδέψει στην Κίνα πανέτοιμος για μάχη, έχοντας οδηγήσει τους Dignitas σε ποσοστό νικών 61% κατά τη διάρκεια του Εαρινού Γύρου του LCS Βόρειας Αμερικής, ενώ το ποσοστό νικών του με τη Ντιάνα, την ηρωίδα που χρησιμοποιεί συχνότερα, αγγίζει το 100%.

Δεύτερος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Marcus «Dyrus» Hill, με το εξαιρετικό παιχνίδι του στo top lane για τους TSM. Περισσότεροι από 550.000 τον επέλεξαν για την ομάδα all-star. Η αναλογία KDA του Dyrus άγγιξε το 13,0 κατά την 9η Αγωνιστική, όπου η φανταστική του απόδοση στη λωρίδα του, του έδωσε την ευκαιρία να επιδείξει τις ικανότητές του στην Κίνα.

Οργώνοντας τη ζούγκλα, ο Brandon «Saintvicious» DiMarco είναι, στα 25 του, το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της ομάδας της Βόρειας Αμερικής. Πασίγνωστος για το στυλ παιχνιδιού jungler από την 2η Σεζόν, ο Saint έδειξε μεγάλες ικανότητες προσαρμογής στις μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στη στρατηγική που ακολουθείται στο LCS. Οι ηγετικές ικανότητές του και η επιθετικότητά του στην αρχή του αγώνα εκτόξευσαν το ποσοστό νικών των Curse στο εντυπωσιακό 68% κατά τη διάρκεια του Εαρινού Γύρου του LCS Βόρειας Αμερικής, εδραιώνοντάς τους ως μια από τις καλύτερες ομάδες της περιοχής.

Ο Alex «Xpecial» Chu διοχέτευσε τη Σόνα που έχει μέσα του και έκανε το 40,22% των ψηφοφόρων να χορεύουν στο ρυθμό του. Ως παίκτης support στο νέο δίδυμο των TSM Snapdragon στo bot lane ο Xpecial εξειδικεύεται σε ήρωες που έχουν μεγάλες δυνατότητες καταστολής. Ο Xpecial είναι μόλις 20 ετών. Η αναλογία KDA του που έφτασε το 5,0 στον πρώτο γύρο της σεζόν καταδεικνύει την επιτυχία του και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σκοπεύει να την επαναλάβει στη Σαγκάη.

Ο Peter «DoubleLift» Peng από τους Counter Logic Gaming θα ταξιδέψει στην Κίνα ως ο ADC της επιλογής σας. Ο DoubleLift θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο στο bot lane. Θα ταξιδέψει στη Σαγκάη χάρη στο τεχνικά άρτιο παιχνίδι του, στην τρομερή ζημιά που προκαλεί και στην αναλογία KDA του για τον εαρινό γύρο που φτάνει το 3,63 (152/75/120).

ALLSTAR ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Με πάνω από 650.000 ψήφους, οEdward «‘EDward» Abgaryan, πάει στην Κίνα ελέγχοντας πλήρως τον ρόλο του support. Γνωστός για το επιθετικό του παιχνίδι, η φήμη του Edward μεγάλωσε ώς «The Thresh Prince», παίζοντας με τον Δεσμοφύλακα των Ψυχών για τους Gambit κατά το ανοιξιάτικο LCS. Η μηχανικές του ικανότητες με υποστηρικτές υψηλής λειτουργικότητας, θα είναι ανεκτίμητες για την ομάδα της Ευρώπης, στο κυνήγι της νίκης στο All-Star Event.

Το ζευγάρι του bot lane συμπληρώνεται από τον Peter «‘Yellowpete» Wüppen, το φονικό ADC των Evil Genius. Με σταθερή αναλογία ΕΘΒ (KDA) 3.8 κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, ο Yellowpete είναι πάντα ψύχραιμος και συγκεντρωμένος, ακόμα και κατά τις πιο έντονες μάχες. Το εκτεταμένο ρεπερτόριο του σε ήρωες, με την επιθετικότητα του Edward, μπορεί να αποδειχθεί πολύ ισχυρό στη Σαγκάη.

Ο διάσημος παίκτης αντί-ζούγκλας, Danil «‘Diamondprox» Reshetnikov, μάζεψε περίπου 600.000 ψήφους για να βρεθεί στο EU all-star. Γνωστός για την υποστήριξη της ομάδας του μέσω επιθετικού παιχνιδιού στη ζούγκλα, ο Diamondprox έχει καθορίσει, εν μέρει το παγκόσμιο meta-game με απρόσμενες επιλογές και κυριαρχία σε αναμετρήσεις στη ζούγκλα. Η αναλογία ΕΘΒ 5.5 που κατέχει, τον καθιστά μία ισχυρή δύναμη που αναμφίβολα θα επηρρεάσει πολύ τα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής ομάδας κατά το All-Star Event.

Ο Alexei «‘Alex Ich» Ichetovkin, πηγαίνει στην Κίνα ως ο παίκτης mid lane για τους EU all-stars.  Οδηγώντας τους Gambit στη 2η θέση στο Ανοιξιάτικο LCS, ο Alex Ich είναι γνωστός ως ο ηγέτης σε τακτική και ικανότητες για την ομάδα του. Αρχικά γνωστός για το παιχνίδι του ως τανκ ισχύος ικανότητας, ο Alex Ich δεν περιορίζει το ρεπερτόριό του. Με δολοφόνους και χαρακτήρες σωματικής ζημιάς και απρόσμενες επιλογές, έχει μεταμορφώσει το παιχνίδι του και είναι έτοιμος για κυριαρχία στη Σαγκάη.

Όταν οι Paul «‘sOAZ» Boyer και Mike «‘Wickd» Petersen συνειδητοποίησαν ότι οι ψηφοφόροι ήταν όμοια μοιρασμένοι στο ποιος θα πρέπει να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στo top lane, υπήρχε μόνο μία επιλογή: μία αναμέτρηση 1-1 για να λυθούν διαφορές. O απόηχος της μάχης βρήκε τον Νούνου του sOAZ να θριαμβεύει επί του Jayce του Wicked, και να κερδίζει τη θέση στο EU all-star. Με τη φόρα της νίκης στο Ανοιξιάτικο κομμάτι του LCS με τους Fnatic, o sOAZ θα φτάσει στην Κίνα έτοιμος για θρίαμβο.

ALL-STAR ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΕΑΣ

Έχοντας συγκεντρώσει ένα απίστευτο ποσοστό ψήφων που φτάνει το 80%, το υψηλότερο ποσοστό από όλες τις περιοχές και για όλους τους ρόλους, οHong «MadLife» Min-gi από την ομάδα CJ Entus Frost δεν χρειάζεται συστάσεις. Θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος παίκτης support του κόσμου, ενώ τα βίντεο με τα κατορθώματα του MadLife στον αγαπημένο του ρόλο εντυπωσιάζουν τους θεατές εδώ και χρόνια. Ο MadLife ταξιδεύει στην Κίνα στο απόγειο της δόξας και των ικανοτήτων του και θέλει να εδραιώσει τη φήμη του ως ο «Θεός του αρπάγματος».

Ο παρτενέρ του στη λωρίδα θα είναι ο Kim «PraY» Jong-in, το ισχυρός AD carry των NaJin Sword. Ο PraY έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του παιχνιδιού στη Σεζόν 2 και συνεχίζει να σημειώνει επιτυχίες στη Σεζόν 3. Με το επιθετικό του στυλ και την ένταση στο παιχνίδι του, ο PraY είναι έτοιμος να υποτάξει τους αντιπάλους του στην Κίνα.

Ο Park «Shy» Sang-myeon δεν αγωνίζεται για πρώτη φορά σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Shy είναι ο ειδικός των CJ Entus Frost στο top lane και έχει βραβευτεί ως MVP σε διάφορα τουρνουά από το 2012, μεταξύ των οποίων τα IGN και IEM. Έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή πολλές φορές με την εξαιρετική τακτική του, η οποία του επιτρέπει να εξουδετερώνει κορυφαίους παίκτες, όπως ο MaKNooN. Ο Shy είναι βέβαιος ότι το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού στο τουρνουά All-Star θα του επιτρέψει να αποδείξει την ανωτερότητά του στo top lane.

Το τέταρτο μέλος της ομάδας είναι ο Kang «Ambition» Chan-yong των CJ Entus Blaze, ο οποίος θα αναλάβει τo mid lane στο τουρνουά της Κίνας. Όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες που θα βρεθούν στη Σαγκάη, ξέρει να παίζει καλά με πάρα πολλούς ήρωες και αυτή η γνώση των μηχανισμών του παιχνιδιού τον έχει βοηθήσει να βελτιώσει πολύ το παιχνίδι του το καλοκαίρι. Ο Ambition θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Alex Ich και άλλους πανίσχυρους παίκτες μεσαίας λωρίδας από όλον τον κόσμο. Είναι βέβαιος, όμως, ότι θα σταθεί αντάξιος της πρόκλησης και του ονόματός του και θα βοηθήσει την Κορέα να φτάσει στην κορυφή.

Όταν ο Choi «inSec» In-seok χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Ζεντ στη ζούγκλα, έδωσε νέα ώθηση στο στυλ του jungler. Αν και οι περισσότεροι κορυφαίοι παίκτες ζούγκλας στον κόσμο αγνοούν ήρωες όπως η Έβελιν και ο Κά’ζιξ, καθώς προτιμούν πιο ανθεκτικούς ήρωες με διευρυμένη χρησιμότητα, όπως ο Τζάρβαν Δ’ ή ο Βόλιμπεαρ, ο inSec ξεχωρίζει με το μοναδικό του στυλ και τον καταιγιστικό τρόπο παιχνιδιού. Όποια και αν είναι η στρατηγική που θα επιλέξει η ομάδα για τη Σαγκάη, οι αντίπαλοι θα μάθουν να φοβούνται τον παίκτη ζούγκλας των KT Rolster B.

 ALL-STAR ΟΜΑΔΑ GARENA

Πολύ πριν ο γνωστός Ευρωπαίος Jungler ξεκινήσει να μιλάει για fitness, ο Wong «Chawy» Xing Lei από τους Singapore Sentinels ήταν διάσημος για την αφοσίωσή του στο γυμναστήριο και το να μένει σε φόρμα. Όντας ένας ευέλικτος παίκτης, ο Chawy έχει παίξει στη μέση και στην κάτω λωρίδα ως επωμιστής ζημιάς επίθεσης για τους Sentinels στις τελευταίες δύο σεζόν. Στη Σαγκάη, αναμένεται μεγάλη ποικιλία στην κάτω λωρίδα, μαζί με τον MiSTakE.

Όταν ο Chen «MiSTakE» Hui Chung έφυγε από τους Taipei Assassins για να μπει στους Taipei Snipers, έφερε μαζί του ηγετικές αρετές και δημιουργικές αποφάσεις. Η αναλογία του ΕΘΒ 4.7 κατά την Taiwan eSports League είναι μόνο μία έκφανση του παιχνιδιού του, που δείχνει την ικανότητα του να μείνει ενεργός σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, ακόμα και αν σημαίνει τη θυσία του. Μαζί με τον Chawy στo bot lane, είναι πιθανό ότι ο MiSTakE θα δείξει τι σημαίνει θέαμα.

Ο Jason «HaRleLuYaR» Koh Wei Hao θα πάρει τον ρόλο του jungler για τους all-stars. Γεμάτος ενθουσιασμό για την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την περιοχή του στη Σαγκάη, ο HaRleLuYaR φέρνει ένα επιθετικό παιχνίδι στο τραπέζι γι’αυτήν την εκδήλωση. Χωρίς να έχει κλείσει τα 20, έχει κάνει πάταγο με τους Singapore Sentinels για όλη της σεζόν του GPL και θα επιχειρήσει να φέρει αυτήν την επιτυχία στους Garena all-stars.

Με μέσο όρο λιγότερους από δύο θανάτους ανά παιχνίδι, ο Kurtis «Toyz» Lau φτάνει στη Σαγκάη με 27 νίκες σε 28 παιχνίδια στο GPL. Με αναλογία ΕΘΒ 9.0 και 410 ΧΑΛ (χρυσός ανά λεπτό), δεν αμφισβητείται από κανέναν για την ισχύ του στο mid lane. Όποιον ήρωα και να πιλοτάρει, ο Toyz είναι απειλή για όλες τις λωρίδες, που συχνά εμφανίζεται χωρίς προειδοποίηση στα θύματά του από τους θάμνους. Με τον Toyz στη μεσαία λωρίδα, οι Azubu Taipei Assassins έχασαν μόνο ένα παιχνίδι! Αναμείνατε τους Garena All-Star να τα σαρώσουν όλα.

Όπως και ο συνάδελφός του στo mid, έτσι και αυτός στo top έχει λιγότερους από δύο θανάτους ανά παιχνίδι.
Ο Wang «Stanley» June Tsan ανταγωνίζεται τον συμπαίκτη του και σε σε αναλόγία ΕΘΒ με το φοβερό νούμερο 8.25, για την σεζόν του GPL. Γνωστός για την στρατηγική του σκέψη, ο Stanley έχει αναμφίβολα δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό τακτικών για την ομάδα του, για την νίκη στην Κίνα. Οι εκλεκτές επιλογές του, θα προσφέρουν σίγουρα θέαμα πρώτης τάξης στο All-Star Weekend.

Συγχαρητήρια στους νικητές του All-Star Event !!!

Οι all-stars από το LPL Κίνας, από το Garena και από το LCS Βόρειας Αμερικής κέρδισαν ένα »bye» για την περιοχή τους στη φάση αποκλεισμού στη Σεζόν 3 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όμως οι Κορεάτες πρωταθλητές ως η νικητήρια ομάδα, εξασφάλισε επίσης μία έξτρα θέση για την ήπειρό της στο Πρωτάθλημα, και φυσικά, και το δικαίωμα κομπασμού ως η καλύτερη ήπειρος στον κόσμο κατά την ανάπαυλα.

Στο διαγωνισμό ικανοτήτων, ο sOAZ κατάφερε να επικρατήσει στο top lane. Ο Toyz έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος στο mid. Δείχνοντας την ανωτερότητά του, ο inSec στέφθηκε ο μέγας jungler. Η δυάδα PraY και MadLife αποδείχθηκε πολύ δυνατή και φεύγουν από τη Σαγκάη ως οι παγκόσμιοι βασιλιάδες του bot lane!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends