Αυτοκινητιστικό δυστύχημα προσπαθώντας να πιάσουν τον Pikachu!

Η οδήγηση δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να παίζετε Pokemon Go

Platforms
 
Developer
 

Η οδήγηση δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να παίζετε Pokemon Go

1-2

Στη Μασαχουσέτη, ο 26 χρονών Lamar Hickson κατηγορείται για την πρόκληση ενός πολύ κακού ατυχήματος οδικής κυκλοφορίας, μετά τη στάση του στη μέση της εθνικής οδού, με σκοπό να πιάσει τον Pikachu.

Ο Lamar Hickson παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έπαιζε το πρόσφατο παιχνίδι Pokemon Go κατά την οδήγηση. Είπε συγκεκριμένα: «αν πρέπει να τα μαζέψεις όλα, θα πρέπει να θέσεις τα πάντα σε κίνδυνο. Άφησα το αυτοκίνητό μου στο πάρκο και άρχισα να ρίχνω αυτές τις μπάλες»

MAIN-Pokemon-Go

Οι κατηγορίες εναντίον του Hickson είναι άγνωστες. Το καλό είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά αυτό δημιουργεί ανησυχίες για μελλοντικά ατυχήματα.

Ο αξιωματικός Fredrick Jones δήλωσε: «Γραπτά μηνύματα και οδήγηση ήταν ήδη ένα πολύ σοβαρό θέμα, αλλά τώρα Pokemon Go και οδήγηση, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν χειρότερα πράγματα.» Είπε ότι αυτό θα μπορούσε να διπλασιάσει ή να τριπλασιάσει το ποσοστό των περιστατικών, που συμβαίνουν κατά την οδήγηση με χρήση κινητής συσκευής.

Περισσότερα νέα για το Pokemon GO

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.