Συνέντευξη με την Creat3D Productions

Μία ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που προσπαθεί να ενταχθεί στη gaming βιομηχανία

H Creat3D Productions είναι μια ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που προσπαθεί να ενταχθεί στη gaming βιομηχανία

creat3d

Ποια είναι η Creat3D Productions; 

Η Creat3D Productions, είναι μια ανεξάρτητη εταιρία ανάπτυξης βίντεοπαιχνιδιών, που ιδρύθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη και αποτελείται από ταλαντούχα άτομα με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ανάπτυξης παιχνιδιών.

Τα άτομα μου αποτελούν την Creat3D Productions είναι;

Ο Νίκος Τζιαμίχας, που είναι Developer, ο Γιώργος Αλεξάκης και ο Ηλίας Τσιρίδης, που είναι 3D Artists, η Λίνα Αλεξάκη, που κάνει την μουσική και ο Βασίλης Ντέτσικας, που είναι designer.

Ποιος είναι ο ρόλος της Creat3D Productions; 

Η Creat3D Productions έχει δεσμευτεί να παράγει υψηλής ποιότητας παιχνίδια με έμφαση στο μεγάλο βάθος, state-of-the-art γραφικά και ελκυστικό gameplay.

Με ποιο πρότζεκτ ασχολείται αυτή τη στιγμή; 

Το πρότζεκτ με το οποίο ασχολείται αυτή τη στιγμή η εταιρεία, είναι το Stellar Codex που με τη χρηματοδότηση μέσω KickStarter, θα προσπαθήσουμε για να ολοκληρωθεί.

jack creat3d

Τι εντυπώσεις έχει ο κόσμος για την εταιρία; 

Όλοι έχουν εκπλαγεί που μια ελληνική εταιρία βγάζει τόσο ωραία και εκπληκτικά παιχνίδια και σίγουρα μας χαροποιεί, λόγω της πολλής δουλειάς που απαιτεί το κάθε project.

Μπορείτε να βρείτε την Creat3D παρακάτω:

Επίσημη Ιστοσελίδα

Facebook Σελίδα

 

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.