Η Philips Monitors πάει το gaming σε άλλο level με το λανσάρισμα δύο νέων μοντέλων Momentum

Η premium gaming σειρά οθονών

Η premium gaming σειρά οθονών

Η premium gaming σειρά οθονών της Philips Monitors, Momentum 5000, καλωσορίζει δύο νέα μοντέλα: τη Momentum 27M1F5500P – 27” (68.5 cm) – και τη Momentum 27M1F5800 – 27” (68.5 cm).

Σχεδιασμένη για να προσφέρει στους gamers του σήμερα τη συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία που αναζητούν, καθώς και ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους, η σειρά Momentum είναι γεμάτη με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που εγγυημένα θα καταπλήξουν. Για να προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία και να καλύψουν τις ανάγκες όλων των gamers, αυτά τα μοντέλα είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, υποστηρίζοντας τις πολύωρες εργασίες.

Βασικά Χαρακτηριστικά

⦁ 27 ιντσών Nano IPS panels με 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα
⦁ Ακρίβεια χρωμάτων: Delta E κάτω από 2 για τη χρωματική κλίμακα sRGB
⦁ Υποστήριξη VESA DisplayHDR 600 και AMD FreeSync™ Premium Pro
⦁ Η 27M1F5800 έχει ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και συνδεσιμότητα με HDMI 2.1
⦁ Η 27M1F5500P έχει ανάλυση Crystalclear QHD (2560 x 1440) με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz
⦁ Λειτουργία MultiView για ταυτόχρονη διπλή σύνδεση και προβολή
⦁ Εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως λειτουργία LowBlue, Flicker Free και SmartErgoBase

«Αυτές οι δύο νέες gaming οθόνες της σειράς Momentum είναι γεμάτες με χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους gamers όλα όσα χρειάζονται για να για να αξιοποιήσουν στο έπακρο ακόμη και τα πιο δυναμικά και οπτικά πλούσια βιντεοπαιχνίδια της αγοράς. Με τις 27M1F5500P και 27M1F5800, οι gamers είναι βέβαιο ότι θα απολαμβάνουν όσο το δυνατόν υψηλότερης έντασης gameplay χάρη σε μια σειρά λειτουργιών κορυφαίας απόδοσης που προσφέρουν εκπληκτικά γραφικά και ομαλό, εξαιρετικά γρήγορο παιχνίδι με χαμηλή καθυστέρηση. Αυτό είναι το gaming όπως θα έπρεπε να είναι.» αναφέρει ο César Acosta, Gaming Product Manager της Ευρώπης στην MMD Monitors & Displays.

Χαρακτηριστικά σε άλλο level για ένα συναρπαστικό παιχνίδι

Για να ξεκλειδώσουν το πλήρες βιωματικό δυναμικό των παιχνιδιών επόμενης γενιάς, οι ‘σοβαροί’ παίκτες απαιτούν και τον αντίστοιχο εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι Philips 27M1F5500P και 27M1F5800 έχουν όλο το πακέτο. Η τεχνολογία του IPS Panel προσφέρει καθαρές εικόνες και πλήρη χρώματα με εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης, ακόμη και σε λειτουργία κάθετης περιστροφής 90°. Η τεχνολογία Ultra Wide-Color προσφέρει ένα τεράστιο χρωματικό φάσμα για πιο φωτεινές εικόνες, με χρώματα τόσο ζωντανά και ρεαλιστικά που ουσιαστικά είναι σαν να ξεπηδούν από την οθόνη. Επιπλέον, η αποκλειστική λειτουργία SmartContrast της Philips αναλύει το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού, αυξάνοντας την αντίθεση, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι παίκτες απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή οπτική εμπειρία.

Όμως τα εντυπωσιακά γραφικά δεν είναι το μόνο κλειδί για ένα πραγματικά καθηλωτικό παιχνίδι. Τα τωρινά παιχνίδια υψηλής ταχύτητας απαιτούν τεχνολογία που μπορεί να συμβαδίσει με τους ρυθμούς τους. Εξοπλισμένες με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz ή 240 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms και AMD FreeSync™ Premium, οι Philips 27M1F5500P και 27M1F5800 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετικά ομαλό, tear-free, stutter-free και με χαμηλή καθυστέρηση gaming. Και οι δύο αυτές οθόνες περιλαμβάνουν πολλαπλές λειτουργίες σχεδιασμένες ειδικά για τις ανάγκες των παικτών, όπως το πλήκτρο εναλλαγής μενού EasySelect για γρήγορες και εύκολες προσαρμογές και αλλαγές ρυθμίσεων οθόνης, MultiView για ταυτόχρονη διπλή σύνδεση και προβολή, καθώς και ενσωματωμένα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία για πλούσια ήχο και ακόμα πιο καθηλωτικό gaming.

Και επειδή οι φανατικοί παίκτες περνούν απαραιτήτως πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη τους, και οι δύο Philips 27M1F5500P και 27M1F5800 είναι εξοπλισμένες με αποτελεσματικές λειτουργίες για τη βελτίωση της άνεσης, όπως η λειτουργία LowBlue Mode και η τεχνολογία Flicker-Free για την προστασία των ματιών των θεατών από τις βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός και Το SmartErgoBase που επιτρέπει εργονομικές ρυθμίσεις για μέγιστη άνεση.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η Philips 27M1F5500P και η 27M1F5800 θα είναι διαθέσιμες προς αγορά από τον Ιούνιο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των € 769 και € 819 αντίστοιχα.