Creative Zen Hybrid: Βρείτε το δικό σας Zen

Τα νέα ασύρματα ακουστικά με Hybrid ANC και αποτελεσματική παρακολούθηση του περιβάλλοντος

Τα νέα ασύρματα ακουστικά με Hybrid ANC και αποτελεσματική παρακολούθηση του περιβάλλοντος

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative Zen Hybrid, των νέων ασύρματων ακουστικών της που απλώς μπορεί να κρατήσουν τους χρήστες που αγαπούν τη μουσική συνδεδεμένους πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Διαθέτοντας τεχνολογία Hybrid Active Noise Cancellation (ANC), drivers νεοδυμίου 40 mm και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 37 ώρες, το Creative Zen Hybrid με τον μινιμαλιστικό αλλά κομψό σχεδιασμό του, απλά συγκεντρώνει όλα τα highlights που απαιτεί μια καθημερινή λύση ακουστικών για όλους.

Όλα τα χαρακτηριστικά για να βρείτε το Zen σας

Το Creative Zen Hybrid έχει κατασκευαστεί για να διευκολύνει τους χρήστες να είναι ένα με τον εαυτό τους μέσω της μουσικής τους, όπου κι αν βρίσκονται – καθώς μπορούν να εστιάσουν πολύ καλύτερα με την τεχνολογία Hybrid ANC, διώχνοντας τους ανεπιθύμητους περισπασμούς που δέχονται από το περιβάλλον. Αυτή η τεχνολογία είναι «υβριδική» μέσω της εφαρμογής μικροφώνων ανάδρασης και ανάδρασης σε κάθε ακουστικό. Ως αποτέλεσμα, φιλτράρεται έως και το 95% του θορύβου περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν πλήρως στις αγαπημένες τους μελωδίες ενώ βρίσκονται σε κίνηση.

Παράλληλα, η παροχή Ambient Mode επιτρέπει στους χρήστες να έχουν άνετη επίγνωση του περιβάλλοντος χωρίς να βγάζουν τα ακουστικά, όπως για παράδειγμα όταν ακούνε ανακοινώσεις στο μετρό, παραγγέλνουν το αγαπημένο τους ρόφημα στο καφέ ή απλώς κυκλοφορούν, ασφαλείς σε πολυσύχναστους δρόμους. Ενώ το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου επιτρέπει καθαρότητα στην κλήση και στις δύο πλευρές της συνομιλίας.

Επιπλέον, συμπληρωματικά στη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου τα ακουστικά Creative Zen Hybrid διαθέτουν ισχυρούς αλλά ελαφρούς drivers νεοδυμίου 40 mm. Ειδικά συντονισμένο από το τμήμα μηχανικών της Creative για μια ζεστή ηχητική υπογραφή με ακριβή μπάσα και ξεκάθαρες, καθαρές ψηλές, το Zen Hybrid είναι τέλεια ισορροπημένο για να ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών, ενώ βοηθά στην πρόληψη της κούρασης που προκαλεί η χρήση ακουστικών.

Με εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας έως και 37 ώρες, οι χρήστες μπορούν εύκολα να απολαύσουν τις αγαπημένες τους λίστες αναπαραγωγής, ακόμη και όταν βρίσκονται σε λειτουργία επανάληψης. Όταν χρειάζεται, το Zen Hybrid μπορεί να παρέχει 5 ώρες αναπαραγωγής με μόνο 5 λεπτά εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης.

Το Creative Zen Hybrid διαθέτει κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό με διακριτικό στυλ και εύχρηστα κουμπιά χειρισμού αφής που βρίσκονται σε βολική θέση στο δεξί ακουστικό. Διαθέτει επίσης αναδιπλούμενο σχεδιασμό και μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα σε θήκη μεταφοράς όταν δεν χρησιμοποιείται.

SXFI READY (προφέρεται: sax-fi)

Το Creative Zen Hybrid είναι ειδικά ρυθμισμένο για να υποστηρίζει το συναρπαστικό και επερχόμενο διευρυμένο οικοσύστημα Super X-Fi, οπουδήποτε εφαρμοστεί η τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, σε διαφορετικές συσκευές, όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές και κινητά. Οι χρήστες ακουστικών SXFI READY, όπως το Zen Hybrid, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυτή τη βραβευμένη τεχνολογία σε ανάλογες συσκευές.

Στο μεταξύ, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τον συντονισμό των ακουστικών SXFI READY. Μια δωρεάν έκδοση προεπισκόπησης της βραβευμένης τεχνολογίας Super X-Fi είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής SXFI. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν ολογραφία ακουστικών Super X-Fi σε τοπικό μουσικό περιεχόμενο μέσα στα τηλέφωνά τους.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για αυτές τις νέες συσκευές με δυνατότητα SXFI και συμβατές με ακουστικά SXFI READY μπορούν να εγγραφούν εδώ.

Τα Κύρια Χαρακτηριστικά του Creative Zen Hybrid

⦁ Hybrid ANC (μικρόφωνα ανάδρασης σε κάθε ακουστικό)
⦁ Ambient Mode
⦁ Διάρκεια ζωής μπαταρίας – έως 37 ώρες (ANC απενεργοποιημένο), έως 27 ώρες (ANC ενεργοποιημένο)
⦁ Έως και 5 ώρες αναπαραγωγής με μόνο 5 λεπτά φόρτισης
⦁ 40 mm Neodymium drivers
⦁ Αναδιπλούμενος σχεδιασμός, με θήκη μεταφοράς
⦁ SXFI READY

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα Creative Zen Hybrid είναι διαθέσιμα στα € 109.99 στο Creative online store.