Ανακάλυψε τη δημιουργικότητά σου με τα laptop Modern της MSI

Η μοντέρνα αυτή σειρά προχωρά σε νέο επίπεδο

Η μοντέρνα αυτή σειρά προχωρά σε νέο επίπεδο

Η σειρά Modern της MSI έχει δημιουργηθεί για μαθητές αλλά και επαγγελματίες και συνεχώς ανανεώνεται με εντυπωσιακά, ελαφριά αλλά και ισχυρά laptop με σύγχρονους και ζωντανούς συνδυασμούς χρωμάτων. Η MSI σας βοηθά να αυξήσετε την απόδοσή σας στο διάβασμα, αλλά και στη δουλειά, με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ i7 11ης γενιάς και γραφικά Intel Iris® Xe και NVIDIA GeForce MX450.

Η μοντέρνα αυτή σειρά προχωρά σε νέο επίπεδο, με ευκολία στη χρήση, ώστε να καλλιεργήσετε το δημιουργικό σας μυαλό, να εργάζεστε με ευκολία και να ζήσετε υπέροχες στιγμές μέσα στην καθημερινότητα.

Μοντέρνος σχεδιασμός για να ξεχωρίσει το στυλ σου

Το νέο Modern 14 αποτελεί ένα μοναδικό δημιούργημα δεξιοτεχνίας ενώ οι χρωματικοί τόνοι Beige Mousse, Carbon Grey και Bluestone εστιάζουν σε λεπτές διαβαθμίσεις κάθε χρώματος. Ο μοντέρνος και ταυτόχρονα ελαφρύς σχεδιασμός σε συνδυασμό με τους μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς με υφή που εκφράζουν τη νεανική δύναμη και μια δροσερή προσωπικότητα, συναντώντας σε ένα premium σασί αλουμινίου που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Το Modern 14 είναι το αξεσουάρ που χρειάζονται όλοι όσοι ακολουθούν τα trends για να συμβαδίζουν με το μοντέρνο lifestyle.

Εργάσου και παίξε χωρίς άγχος και περιττά βάρη

Εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών έως και Intel® Iris® Xe, το Modern 15 παρέχει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και επιταχύνει την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας. Τώρα, μπορείτε να έχετε έως και 2,5 φορές γρηγορότερη απόδοση και καλύτερα γραφικά για ταχύτερη επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, αλλά και ψυχαγωγία. Έρχεται εξοπλισμένο με 11ης γενιάς επεξεργαστή από την Intel και πιο ελαφρύ από ποτέ, σας δίνει την δυνατότητα να εργάζεστε οπουδήποτε. Με ένα εξαιρετικά ελαφρύ σασί, στα 1,6 κιλά, είναι φτιαγμένο με μοναδικό στυλ για να σας συνοδεύει παντού. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει και τις 10 ώρες, προσφέροντας αδιάκοπη χρήση εν κινήσει.

Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και επωφελήσου από τις εκπτώσεις της MSI

Κάθε χρώμα και μια διαφορετική ιστορία:

· Το Bluestone, συμβολίζει την απεριόριστη ελευθερία, την αστείρευτη δημιουργικότητα και την αξιοπιστία. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να σκεφτείς «έξω από το κουτί» εκφράζοντας τη ζωηρή φαντασία σου.

· Το Beige Mousse αποτελεί πηγή έμπνευσης για μια ξεχωριστή ροή εργασίας, ξεκλειδώνοντας όλα όσα κρύβεις στη φαντασία σου.

· Τέλος, το Carbon Grey είναι η ασφαλής επιλογή για όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν κάτι απλό και φίνο που να δηλώνει αυτοπεποίθηση αλλά και διαχρονική αξία.

Άδραξε τώρα τις υπέροχες στιγμές σου και τόλμησε να ονειρεύεσαι, δείχνοντας τη δημιουργικότητά σου με την σειρά Modern της MSI! Επωφελήσου από τις εκπτώσεις της MSI στη σειρά Modern.