Creative Live! Mic M3

Δεν θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας

Δεν θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Creative Live! Mic M3, ενός μικρόφωνου USB plug-and-play που επιτρέπει στους χρήστες να ηχογραφούν και να ακούγονται σαν επαγγελματίες κατά τη διάρκεια του streaming, στο gaming ή ακόμα και κατά τη διάσκεψη. Διαθέτει πολικά διαγράμματα μικροφώνου (polar patterns) Cardioid και Omni, ανάλυση εγγραφής στούντιο και real-time παρακολούθηση, καθιστώντας το την τέλεια, all-round λύση για δημιουργία περιεχομένου και καλύτερη επικοινωνία με οποιονδήποτε υπολογιστή ή Mac.

διαθέτει real-time mic-monitoring που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν γρήγορες προσαρμογές εν κινήσει.

Το Creative Live! Mic M3 προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία ανά περίπτωση, καθώς έχει σχεδιαστεί με δύο κάψουλες συμπυκνωτή 14 mm για τύπους διπλού πολικού διαγράμματος, Cardioid

και Omni, που μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέσω του διακόπτη ελέγχου. To μοτίβο Cardioid είναι πιο κατάλληλο για ηχογραφήσεις ενός ατόμου, όπως το streaming κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, καθώς είναι μια λειτουργία με εστίαση στο μπροστινό μέρος και χρησιμοποιείται καλύτερα για τη λήψη ήχων που γίνονται ακριβώς μπροστά από το μικρόφωνο. Από την άλλη, το μοτίβο Omni είναι μια λειτουργία που λειτουργεί καλύτερα για την καταγραφή ήχων από όλες τις κατευθύνσεις και είναι ιδανική για χρήση με ομάδες, όπως μια ηχογράφηση podcast με δύο ή τρεις οικοδεσπότες.

Με εγγραφή υψηλής ανάλυσης έως 24 bit / 96 kHz, το Creative Live! Mic M3 προσφέρει καθαρές ηχογραφήσεις σε ζωντανές livestreams, podcasts, κλήσεις συνδιάσκεψης ή ακόμα και καθημερινές συνομιλίες του χρήστη. Επιπλέον, το μικρόφωνο αυτό διαθέτει ειδικό κουμπί σίγασης και παρακολούθηση μικροφώνου σε πραγματικό χρόνο, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εύκολα προσαρμογές εν κινήσει.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένη θύρα ακουστικών, αποσπώμενο pop φίλτρο και ρυθμιζόμενη βάση στήριξης, το Creative Live! Mic M3 είναι το τέλειο μικρόφωνο για εκκολαπτόμενους δημιουργούς περιεχομένου αλλά και για εκείνους που εργάζονται από το σπίτι, καθώς προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και ποιότητα στούντιο χωρίς το ανάλογο κόστος.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Creative Live! Mic M3 έρχεται στην μοναδική τιμή των €59.99 και είναι διαθέσιμο στο Creative.com.